Ai grijă pe cine “deranjezi” în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

În traficul din România sunt tot felul de situații, una mai ciudată ca alta. Deunăzi, un șofer prahovean a tăiat fața unui alt participant la trafic fără să știe că acesta din urmă era polițist.

Un incident petrecut în Ploiești a stârnit ample discuții pe Internet. Șoferul unui Audi A4 a tăiat calea unui model Ford. Câteva sute de metri mai încolo, ocupanții Fordului l-au tras pe dreapta pe cel cu Audi, întrucât erau polițiști.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: “Pot să vă ajut?”

Unii dintre internauți spun că nu ar fi oprit niciodată la semnal, întrucât oamenii legii nu aveau o mașină inscripționată și nu au aplicat legea ca la carte.

Cum arătau reclamele la PECO în comunism

Planul ascuns al lui Nicolae Ceaușescu: Voia să meargă cu mașina pe sub București

“Ala cu Audi e prost că a oprit la o mașină neinscripționată. Eu unul nu aș fi făcut asta. Poate fi oricine în masina aia cu veste verzi! Vrei să mă opresti – girofare sau mergi mai în față și coboară din masina și fă semn regulamentar”, a notat pe trafictube.ro un șofer.

Un alt conducător auto a adăugat: “Ar trebui mult mai des să se întample asta. (…) Sunt de acord cu treaba asta”.

Tu crezi că polițiștii au aplicat legea ca la carte?

  Apolodor grecu says:

  Foarte bine la cat mai multe actiuni de acest fel.deocamdata unii soferi nu stiu decat de bici nu si de bun simt.

  dragnea iordache says:

  De ce nu ma mira ca totul se intampla in Prahova

  Șofer says:

  Eu unu nu opream decăt dacă aveau girofar.Nu văd unde a greșit omu ,a ieșit de pe lateral un pic cam repede și a mulțumit cu avariile .Și pe prima bandă Fordul avea viteză măricică .UNII FAC EXCES DE ZELL.

  Cib says:

  Eu daca eram seful politistilor ii chemam la raport in secunda doi. Au calcat tot ce se putea din codul rutier. Au depasit pe banda unu, au oprit un vehicul fara sa aiba insemne de politie etc. Puteau sa dea consemn prij statie unui echipaj de la rutiera dar au vrut sa fie americani ca-n filme. Au pus viata celorlalti participanti la trafic in pericol.

  Sagittarius says:

  Da! Au acționat că la carte!
  Legea îi obligă să ia atitudine în fața ilegalităților 24 din 24, oriunde s-ar afla!
  Felicitări!

  Marci says:

  In tarile civilizate e plin de Politie in masini ne-inscriptionate ! De ex in germania pe autostrada orice masina poate fi un politai in misiune si te trage pe dreapta LEGAL ! dar in masina, sub folii blitzuri si semnalul Bitte Folgen

Adaugă un comentariu

Cauta masina