Ai grijă pe cine “deranjezi” în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

În traficul din România sunt tot felul de situații, una mai ciudată ca alta. Deunăzi, un șofer prahovean a tăiat fața unui alt participant la trafic fără să știe că acesta din urmă era polițist.

Un incident petrecut în Ploiești a stârnit ample discuții pe Internet. Șoferul unui Audi A4 a tăiat calea unui model Ford. Câteva sute de metri mai încolo, ocupanții Fordului l-au tras pe dreapta pe cel cu Audi, întrucât erau polițiști.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: “Pot să vă ajut?”

Unii dintre internauți spun că nu ar fi oprit niciodată la semnal, întrucât oamenii legii nu aveau o mașină inscripționată și nu au aplicat legea ca la carte.

Cum arătau reclamele la PECO în comunism

Planul ascuns al lui Nicolae Ceaușescu: Voia să meargă cu mașina pe sub București

“Ala cu Audi e prost că a oprit la o mașină neinscripționată. Eu unul nu aș fi făcut asta. Poate fi oricine în masina aia cu veste verzi! Vrei să mă opresti – girofare sau mergi mai în față și coboară din masina și fă semn regulamentar”, a notat pe trafictube.ro un șofer.

Un alt conducător auto a adăugat: “Ar trebui mult mai des să se întample asta. (…) Sunt de acord cu treaba asta”.

Tu crezi că polițiștii au aplicat legea ca la carte?

  Apolodor grecu says:

  Foarte bine la cat mai multe actiuni de acest fel.deocamdata unii soferi nu stiu decat de bici nu si de bun simt.

  dragnea iordache says:

  De ce nu ma mira ca totul se intampla in Prahova

  Șofer says:

  Eu unu nu opream decăt dacă aveau girofar.Nu văd unde a greșit omu ,a ieșit de pe lateral un pic cam repede și a mulțumit cu avariile .Și pe prima bandă Fordul avea viteză măricică .UNII FAC EXCES DE ZELL.

  Un participant la trafic says:

  Domnule, nu stii unde a gresit? In primul rand a oprit in statia de autobuz, dupa care nu s-a asigurat corespunzator,
  (sunt destui in trafic care nu pot avea o secunda rabdare..mai bine sa franeze cel din spate decat sa astepte el, dupa care da avarii…sa iti arate ce baiat cu bun simt este el), banda 1 pe care a intrat este banda de dreapta, el a schimbat banda intrand in banda 2 trecand peste linia continua, sunt trei infractiuni si pacat ca nu sunt cumulabile. In Vest sunt o gramada de masini civile (neinscriptionate) si cred ca daca am avea si noi cat mai multe echipaje de acest gen, am avea parte de o circulatie corecta…nu haosul din prezent. Mai bine sa circule prin oras ca ar avea de sanctionat o gramada de “conducatori auto” decat sa stea cu radarul dupa colt sau dupa curba.

  Alpy says:

  A ieșit un pic cam repede? Și dacă în spate era un copil bruscat? Dacă erai Tu și franai ca disperatul sa nu îl lovești? Te mulțumeau avariile?!!
  Pana la urma, ce zice legea!?

  Cib says:

  Eu daca eram seful politistilor ii chemam la raport in secunda doi. Au calcat tot ce se putea din codul rutier. Au depasit pe banda unu, au oprit un vehicul fara sa aiba insemne de politie etc. Puteau sa dea consemn prij statie unui echipaj de la rutiera dar au vrut sa fie americani ca-n filme. Au pus viata celorlalti participanti la trafic in pericol.

  Sorin says:

  Hai fi serios…. Eu as face la fel și pentru cei ce nu semnalizează direcția de mers.

  Sagittarius says:

  Da! Au acționat că la carte!
  Legea îi obligă să ia atitudine în fața ilegalităților 24 din 24, oriunde s-ar afla!
  Felicitări!

  Marci says:

  In tarile civilizate e plin de Politie in masini ne-inscriptionate ! De ex in germania pe autostrada orice masina poate fi un politai in misiune si te trage pe dreapta LEGAL ! dar in masina, sub folii blitzuri si semnalul Bitte Folgen

  Adrian says:

  Si afara circula polițiști sub acoperire dar te opresc regulamentar și fără să încurce circulatia. Neavând girofar si semnale acustice reprezinta un pericol la fel de mare ca și cel pe care l-au oprit.

  faur cristian says:

  au creat un pericol cu mult mai mare decit asazisul sofer vinovat , desi ei sint ‘profesionisti’ sau poate doar militieni

  Nicu says:

  Politistii trebuie sa poarte insemne prin care sa-i recunosti si de aproape, si de la distanta, si ziua, si noaptea.
  Masinile de politie trebuie sa poarte insemne pe care sa le recunosti si de aproape, si de la distanta, si ziua, si noaptea.
  Radarele de politie trebuie sa poarte insemne pe care sa le recunosti si de aproape, si de la distanta, si ziua, si noaptea.
  Politistii trebuie sa emita semnale audio si video pe toate posturile de radio si intoate retelele mobile si sa se asigure ca acestea sunt receptionate de conducatorii auto pe o raza de cel putin 10 kilometri in jurul zonei in care actioneaza.
  Apoi politistii trebuie sa respecte toate regulile nescrise pe care le impun conducatorii auto in circulatia(si stationarea) pe drumurile publice.
  De ce sa-i dau eu prioritatea legala unui prost care moare cu legea circulatiei in mana, cand pot sa-mi dau prioritate mie?
  Abia atunci se va circula civilizat si in siguranta si in Romania, iar contraventiile si infractiunile prevazute in legislatia din domeniu vor fi zero. Nu acesta este scopul? Si scopul scuza mijolacele.

Adaugă un comentariu

Cauta masina