Planul ascuns al lui Nicolae Ceaușescu: Voia să meargă cu mașina pe sub București

Nicolae Ceaușescu, un fost cizmar, s-a îndrăgostit de putere și nu i-a mai dat drumul. Dictatorul era îndrăgostit de automobilele autohtone și avea în garaj mai multe mașini, de la Dacia, la ARO, unele dintre ele fabricate special pentru dictator.

INCREDIBIL: Cum arată faţa unui șofer de camion după 28 de ani de expunere la soare

OAU! Ce BOLIZI de sute de mii de EURO are SIMONA HALEP în garaj!!!

Conform apropiaților lui Ceaușescu, mașina preferată a dictatorului a fost o Dacia 2000, denumită în popor „Tovarășa'. Mașina a fost produsă în urmă cu 37 de ani și avea dotări futuriste la acea vreme.

Povestea Autostrăzii Soarelui. Cum voia Ceaușescu să construiască 3.200 km de autostradă și cum ar fi arătat România

Cum va arăta Autostrada Centură a Bucureștiului, proiectul menit să salveze Capitala

Automobilul dispunea de cutie automată în trei trepte, pilot automat cu comenzi pe volan, geamuri electrice, închidere centralizată și aer condiționat.

Ceaușescu voia să meargă pe sub București

Puțini știu că Nicolae Ceaușescu avea în cap să circule cu mașina pe sub Capitala României. E drept, era un plan de necesitate și mașina aleasă ar fi fost, cel mai probabil, una electrică.

Ceauşescu voia să demonstreze prin Casa Poporului că e cel mai tare conducător din blocul socialist. Şi a reuşit', a povestit pentru Libertatea colonelul în rezervă Nicolae Kovacs.

Ca ofiţer superior specializat în construcţii speciale, Kovacs a lucrat la tot ce înseamnă pasaje secrete realizate în timpul lui Ceauşescu.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?'

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Kovacs a mai spus: “Este vorba de aproximativ 20 de kilometri de tuneluri realizate în aşa fel încât să se poată circula prin ele cu maşini cu motor electric. Tunelurile principale leagă Palatul Cotroceni de Academia Militară, pe aceasta de Casa Poporului, iar de aici pleacă două tuneluri mari: unul spre fostul Comitet Central (actualul Minister de Interne din Piaţa Revoluţiei – n.r.) şi unul spre actualul Minister al Apărării. Cele dinspre Piaţa Revoluţiei sunt întrerupte din loc în loc de uşi de şapte tone greutate fiecare, pentru a închide etanş zona în caz de necesitate”.

Ce mașină deține Viorica Dăncilă, premierul României

Ce mașină conduce Carmen Dan, Ministrul de Interne

Ceausescu

  Horațiu says:

  M-as bucura tare mult să nu mai văd nici o știre despre cel mai mare imbecil care a condus România.

  a. says:

  Cel mai mare imbecil…poate dar acum sint muulti ca el…Si macar el era patriot, nebun megaloman dar patriot…A lasat o tara fara datorii iar acum, in doar 29 de ani Romania e indatorata cu mai mult de 69 miliarde de euro…e amenintata de ungur ca niciodata pina acum, e invada de tot felul de paduchi care sug iar populatia e prostita, saracita, jignita, impinsa spre analfabetism, …si multe altele ar fi de adaugat, toate ac acestea. Se pune priblema cum mai scapam din toate astea?

  Adriana says:

  Oare nu iti e rusine? Acum sint imbecilii…acum cind Romania are peste 69 miliarde euro datorie…

Adaugă un comentariu