Timbrul de mediu: când va intra în vigoare noua taxă

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, susţine că noua taxă de mediu nu este gata şi a lăsat de înţeles, la sfârşitul audierilor din Parlament, că termenul de luna martie pentru elaborarea unei noi taxe ar putea fi decalat.

Mai puțini bani pentru Programul Rabla în 2018

O IMAGINE INCREDIBILĂ! Voiam să vă arăt în ce țară trăim

„Forma finală a taxei trebuie să aibă un singur scop, pentru că şi eu şi Guvernul României, şi cred că fiecare dintre noi ne dorim să trăim într-un mediu curat, într-un mediu sănătos, dar nu numai noi acum ci şi generaţiile viitoare, şi suntem responsabili pentru acest lucru (…) Nu este o taxă şi nu o să fie o taxă de primă înmatriculare sau o taxă care să-i penalizeze pe toţi cei care îşi cumpără o maşină second-hand, va fi o taxă, să spunem între ghilimele, numai în vederea poluării’, a declarat, ministrul propus la Mediu, Graţiela Gavrilescu, la sfârşitul audierilor din comisia de specialitate din Parlament – comisia care a avizat-o favorabil pe Gavrilescu pentru un nou mandat de ministru al Mediului.

Un polițist din București i-a propus unei șoferițe să-i salveze permisul în schimbul unor favoruri sexuale

Află dacă vei plăti mai puțin pentru RCA!

O înlocuire a timbrului de mediu ar putea avea loc în luna martie a anului viitor, înainte de aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM),  declara anul trecut Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

    Marius Mihalcea says:

    Bai , idiotilor . Luati si masurati poluarea din aersi anul masinii si emisiile la fiecare masina in parte , ca na la inspectia tehica se da spaga sa nu inregistreze . Si apoi sa puneti la fiecare masina in parte taxa de poluare ca asa este peste tot in lume

Adaugă un comentariu