Accident dramatic în Ialomița! 10 oameni au murit și alți 7 au fost răniți

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață între localitățile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, județul Ialomița, între un microbuz și un TIR. Șoferul autotrenului și alte nouă persoane din microbuz au murit.

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție, la locul accidentului fiind mobilizați zeci de pompieri, paramedici SMURD și mai multe autospeciale de intervenție și ambulanțe.

În microbuzul implicat în accident se aflau 17 persoane, care voiau să ajungă la serviciu, în Capitală. Se pare că șoferul autotrenului a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de microbuz.

Potrivit presei locale, în microbuz se aflau angajați ai unui supermarket Mega Image din București, majoritatea femei, care se duceau la serviciu. Trei dintre supraviețuitoare sunt internate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Reprezentanții unității medicale au declarat că două dintre acestea se află în sala de operație, în urma accidentului suferind mai multe traumatisme. Cea de-a treia pacientă nu a necesitat intervenții chirugicale.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia vor solicita intervenția unui elicopter SMURD pentru transferul către București a unei tinere de 19 ani, supraviețuitoare a accidentului petrecut la Sfântu Gheorghe. Victima a suferit mai multe traumatisme la coloana vertebrală și are nevoie de consult de specialitate

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu