Accident filmat live, în București! Vinovat nu ar fi fost cel care a trecut pe roșu. Cum e posibil? | VIDEO

În București, acolo unde traficul este infernal, accidentele sunt la ordinea zilei. O tamponare serioasă a avut loc în intersecția de la Lujerului.

Accidentul a avut loc chiar în mijlocul intersecției, în plină zi și a fost filmat de un șofer care circula regulamentar. Dar, judecata unui om al legii a dat de gândit șoferilor,  întrucât nu ar fi fost considerat vinovat cel care a pătrus pe culoarea roșie a semaforului.

Oferta unica! Casa din Popești Leordeni pentru care primești GRATUIT un BMW de 40.000 DE EURO!

Black Friday 2017: cum sună o reducere de 17.000 euro la un BMW X5?

“Din informatiile pe care le-am primit, conducătorul autoturismului Citroen a fost considerat vinovat pentru producerea accidentului și i-a fost retinut permisul de conducere, întrucât nu a acordat prioritate soferului care a intrat pe rosu. Agentul de poliție se pare că ar fi afirmat faptul că, nu are importanță ca celalalt conducator a intrat pe rosu. Mai mult decât atât, acesta nu ar fi primit nici măcar un avertisment”, a explicat cel care a filmat întâmplarea.

Cine este șoferul care a ieșit cu bâta în mână, fiind cu mașina pe contrasens – VIDEO

Ți se pare corectă decizia oamenilor legii?

Vezi AICI IMAGINI!

    Fox says:

    Corect. Citroen ul avea cedeaza oricui vine de pe strada intersectata.

    kukai says:

    e imposibil asa ceva! cum sa fie vinovat citroenul?! nu a prezentat filmarea? pe politatiul ala l-as fi dat afara, instant!

Adaugă un comentariu