Accident mortal în județul Olt, după un Live pe Facebook. Șoferul vinovat era băut

În seara zilei de vineri, 29 iunie, a avut loc un accident mortal în județul Olt, după un Live pe Facebook.

PLOAIE DE PUMNI! Câteva doamne nu s-au înțeles în trafic și au trecut la PĂRUIALĂ

Dacă bei trei BERI poți să te mai urci la volan? Răspunsul poate fi surprinzător

Astfel, două persoane au murit pe DJ 677, pe raza comunei Slătioara, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, unul fiind condus de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului.

ADIO gropi! Cu mașina asta nici nu le simți! Când și de unde se poate cumpăra

Şoferul unui autoturism, un bărbat aflat sub influenţa alcoolului – 0,58mg/l în aer expirat – a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe DJ 677, în comuna Slătioara, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism. În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi o pasageră din maşina care a intrat pe contrasens au decedat’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Din imagini se observă că autoturismul în care se afla pasagerul intră în Slătioara dinspre Piatra Olt, se întâlnește cu mai multe mașini care circulau din direcția opusă și, după o curbă ușoară la dreapta, intră în coliziune frontală cu un autoturism pătrunde pe contrasens.

Cele două victime aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie de 34 de ani, pasageră în unul dintre autoturisme (cel al șoderului vinovat – n.r.) şi de un bărbat de 48 de ani, şoferul celui de-al doilea automobil. Şoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din acelaşi autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conştient, prezentând traumatism toracic şi traumatism de membru superior’, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Citește mai departe.

Adaugă un comentariu