Nouă români morți într-un accident în Ungaria. Șoferul transmitea live pe Facebook

Accident grav petrecut marți după-amiază pe o autostradă din Ungaria. Un microbuz s-a lovit de un camion în apropiere de orașul Ceglédbercel. Cel puțin nouă persoane și-au pierdut viața, în timp ce Ministerul Afacerilor Externe a activat celula de criză.

Cum se vede viața de la BORDUL UNUI TANC? Află acum!

Ce ai voie să-i ceri polițistului? ACUM E TOTUL CLAR!

Victimele accidentului ar fi din satul Deaj, comuna Mica, județul Mureș. Potrivit presei locale, oamenii se întorceau acasă de la muncă, din Italia, unde lucrau în agricultură. Totodată, se pare că șoferul microbuzului ar fi făcut Live pe Facebook, chiar în momentul în care a avut loc tragedia.

Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Conform ultimelor informații obținute de echipa consulară mobilă prezentă la fața locului, în urma operațiunilor de descarcerare s-a constatat că numărul persoanelor decedate este de nouă. Până în prezent, s-a stabilit că patru persoane decedate sunt de cetățenie română, existând indicii că și restul victimelor ar fi cetățeni români, însă procedura de identificare se află încă în curs de desfășurare și se derulează cu dificultate, dată fiind gravitatea accidentului’, a anunțat MAE, într-un comunicat.

Totodată, instituția a precizat că trupurile neînsuflețite vor fi transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei și a analizelor pe bază de ADN.

Adaugă un comentariu

Articole similare