Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: “Pot să vă ajut?”

Cine ar fi crezut că propoziția “Pot să vă ajut?” spusă la benzinăriile din București poate aduce mai multă pagubă decât ajutor? Ei bine, în România totul pare a fi posibil. Mai ales furtul.

Citeşte şi

Sunt cazuri în care angajații benzinăriilor din România sunt mai degrabă dușmanii clienților. Un astfel de caz a fost povestit în urmă cu câțiva ani de un motociclist pe forumul motociclism.ro.

“Iesisem la ora 22 de la muncă și în drum spre casă am oprit la …. (numele benzinăriei). Am băgat benzină și ștergeam geamurile. La două pompe mai încolo de mine vine o tanti’ la vreo 40-45 de ani. O acostează baiatul de la pompa’, ea îi zice cât să bage si se duce la casierie, în magazin. Băiatul de la pompa’ scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl baga la loc în tomberon și continua să-i umple lui tanti’ rezervorul. Femeia a plătit suma si a plecat. P-asta chiar n-o știam!”, a scris motociclistul indignat.

 

Acesta a adăugat: “De atunci nu bag decât cu mânuța mea benzină sau dacă nu scap de Băiatul de la pompă’, stau lângă el până termină de băgat. Cine stie cate bidoane am umplut fără să știu…”

CITEȘTE ȘI…

    Gelu Voican Voiculescu Traian Băsescu Remeș says:

    Minciuni pentru prostii care cred

    asd says:

    Ce motocilcist tampit ..

    Dan Em says:

    Intrebarea este ce geamuri spala?
    Ale benzinariei presupun.

    Ciprian Birtea says:

    Mi se pare aiurea. De ce să te duci să plătești înainte să vezi cât ai de plătit. Dacă aș încărca, în primul rând aș băga cât vreau eu iar în al doilea rând m-aș duce să plătesc după ce aș termina sau angajatul benzinăriei ar termina de alimentat.

    Avatar says:

    Și dacă s-a întâmplat asta, cum de nu i-a spus proprietarei ce țeapă a luat, sau să-i fi spus angajatului Petrom vreo două vorbe “de duh” pt hoție…? Hm, greu de crezut….

    angie says:

    Nu ar fi mai simplu daca ai putea plati direct la pompa? sa nu mai fim nevoiti sa mergem pana in benzinarie sa platim.

    Mihai says:

    Nui minciuna eu personal am patito.Am platit 50 litri benzina si masina are rezervor de 45 litri si mai aveam un sfert de rezervor.Asa ca mam invatat minte nu mai las pe nimeni sa faca plinu.

    planetfun says:

    ce minciuna ordinara. minte de motociclist. sunt camere peste tot, nu se risca nimeni sa faca mizerii d-astea.

Adaugă un comentariu