Jandarmeria Română s-a dotat cu modele Dacia Duster pe şenile

Jandarmii montani din Poiana Braşov au primit o autospecială echipată cu şenile în loc de roţi, cu ajutorul căreia pot interveni pe teren accidentat.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, jandarmii montani din Poiana Braşov au fost dotaţi cu o autospecială Dacia Duster echipată cu şenile, autospeciala micşorând semnificativ timpul de reacţie pentru intervenţia în teren accidentat, în scopul salvării turiştilor din zona de responsabilitate.

Jandarmeria Română s-a dotat cu modele Dacia Duster pe şenile cu care au defilat la repetiția pentru parada de Ziua Națională a României.

Șoferul unui BMW nu a vrut să asculte de polițist! Omul legii s-a așezat în fața mașinii! Ce a urmat!…

Ministerul Transporturilor se laudă cu autostrăzi din….Polonia

Modelul Dacia Duster pe şenile nu este o noutate pentru că astfel de modele au fost testate şi anul trecut de alte instituţii ale statului român care folosesc maşini de teren pentru misiuni.

Şenilele fac parte dintr-un kit şi se montează foarte simplu în locul roţilor normale. Producătorul acestor dispozitive susţine că o maşină 4×4 echipată cu aceste şenile poate parcurge cu uşurinţă orice tip de teren. Banda de cauciuc montată pe aceste şenile are o lăţime de 350 mm şi maşina poate circula cu viteze de până la maxim 60 km/h.

De ce o Toyota Corolla costă în Singapore cât un BMW Seria 5

Garaj de vânzare în Dorobanți la preț de garsonieră. Iată pe ce dai 32.000 de euro

Fiecare dispozitiv cântăreşte 111 kg şi poate fi folosit într-un interval de temperaturi cuprins între minus 40 de grade şi 60 de grade.  Acest kit se vinde cu un preţ care începe de la 9400 euro.  În galeria foto sunt şi alte modele Dacia Duster pe şenile pregătite pentru intervenţii militare sau de salvare.

Iată şi clipul public de Jandarmeria Română în care se poate observa o Dacia Duster modificată cu un kit de şenile:

Cum a fost astăzi la repetiția pentru parada de Ziua Națională?

Posted by Jandarmeria Română on 25 Noiembrie 2017

    Tudor says:

    Hai sa fim seriosi!Daca acest kit incepe de la 9400 euro ,probabil ca jandarmeria il achizitioneaza pe la 15000,deci face mai mult decit masina.

Adaugă un comentariu