Șoferul unui BMW nu a vrut să asculte instrucțiunile unui polițist! Omul legii s-a așezat în fața mașinii! Ce a urmat! | VIDEO

Cu cât au un automobil mai scum, cu atât românii cred că au mai multe drepturi. Șoferul unui BMW nu a vrut să urmeze instrucțiunile unui polițist și a fost aproape să-l calce pe agent.

Incidentul a avut loc în Bihor și a fost filmat de un alt participant la trafic care a explicat situația la care a fost martor.

“Un domn cu un BMW a considerat ca n-are rost sa urmeze semnele impuse de catre domnul politist (Strada era blocata, politistul i-a făcut semn să ocolească)”, a scris bărbatul pe YouTube.

Cum a fost un motociclist la câțiva centimetri de moarte? | VIDEO

Ministerul Transporturilor se laudă cu autostrăzi din….Polonia

Trei dintre cele mai urâte autocare din lume

Acesta a continuat: “BMW-ul find mai mare, șoferul probabil a considerat că functioneaza putina intimidare. Dar nu prea a functionat”.

Pe filmare se poate vedea cum șoferul înaintează încet, lovindu-l pe polițist cu oglinda SUV-ului său. Din păcate, nu se știe cu exactitate cum s-a încheiat disputa dintre cei doi.

De ce o Toyota Corolla costă în Singapore cât un BMW Seria 5

Garaj de vânzare în Dorobanți la preț de garsonieră. Iată pe ce dai 32.000 de euro

    Daniel, Constanta. says:

    Se cheamă ,, Cocalarul cu BMW ,, si vedem că sunt răspândiți peste tot , fără excepție. Toți fac aceași pregătire când își iau un BMW. Lipsa de bun simt, aroganta, sfidare, nesimțire, Peste 90 % din posesori au comportament de cocalari, (scrie in DEX ). Păcat de marca mașini ca nu are nici o vină că a ajuns pe mâna unor marlani si nesimțiți.

Adaugă un comentariu