Un mort și doi răniți după ce o mașină s-a prăvălit în gol pe Transfăgărășan

Cel mai frumos drum din România a mai făcut o victimă, după ce o mașină cu trei pasageri a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit în gol de câteva ori.

Citește și:

O mașină s-a prăbușit de la o înălțime de 40 de metri pe Transfăgărășan

Accidentul care te face să vezi dublu

40 de ani de la cel mai tragic accident petrecut în România

Transfăgărășan a fost locul unui nou accident de circulație petrecut în dimineața zilei de duminică, 19 iulie.

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, mașina răsturnându-se de câteva ori pe versant, înainte să se oprească pe acostament. Judecând din imagini, impactul repetat a dus la deformarea serioasă a structurii de rezistență a mașinii.

În accident a fost implicat un singur accident. Ipoteza cea mai probabilă este că șoferul a pierdut controlul mașinii pe coborârea către cabana Capra. În mașină se aflau trei persoane; șoferul a fost aruncat din mașină — cel mai probabil pentru că nu purta centura de siguranță —, iar celalți doi pasageri au fost grav răniți. Unul dintre ei este un bărbat de 29 de ani, care prezintă fracturi la o mână și la un picior, iar celălalt este un tânăr de 19 ani care acuză dureri la picioare și la coloană.

Un accident similar a avut loc în toamna anului trecut, după ce o mașină a părăsit partea carosabilă într-o curbă strânsă și a alunecat 40 de metri pe versant. Din fericire, atunci nu s-au înregistrat decese.

Adaugă un comentariu