Accidentul care a împărțit Bistrița în două: cine e vinovat? | VIDEO

vezi galeria foto

Un accident rutier a avut loc în urmă cu o zi într-o intersecție din Bistrița. Un bărbat de 41 de ani care circula cu viteză excesivă a lovit o șoferiță într-un sens giratoriu. Polițiștii au considerat-o vinovată pe șoferiță, dar gurile rele spun că oamenii legii au procedat astfel întrucât bărbatul era un coleg de-al lor. 


Am aflat ce ALCOOLEMIE avea Ilie Năstase! Riscă pușcăria

Ai un pensionar în familie? TRECE MAȘINA PE NUMELE LUI!

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Un bărbat de 41 de ani care circula cu viteză la volanul unui autoturism înmatriculat în Cluj a fost lovit de o mașină condusă de o șoferiță care încerca să intre într-un sens giratoriu. Așa cum se poate oberva pe camerele de luat vederi, bărbatul a schimbat benzile, trecând de pe banda a doua pe banda întâi chiar înainte să intre în sens.


Femeia de 38 de ani se afla în mașină cu copilul ei de 4 ani. Din fericire șoferița și copilul nu au suferit răni în urma accidentului, scrie bistriteanul.ro.

În mod ironic, vinovată a fost găsită șoferița și nu cel care circula cu viteză excesivă și care era, cum altfel, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Au procedat corect oamenii legii?

Vezi AICI IMAGINI!

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate


Știi ce simbolizează dungile acestea de pe anvelope?

E gata! Chinezii au inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine | VIDEO

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE