Accidentul care a împărțit Internetul: cine este vinovat? Au greșit oamenii legii? | VIDEO

Un accident rutier care a avut loc în urmă cu o săptămână într-o intersecție din Cluj scoate la iveală faptul că și oamenii legii pot greși. Cel puțin așa susține un conducător care a fost implicat în coliziune.

Accidentul cu pricina a avut loc într-un sens giratoriu din Cluj și se pare că polițiștii au judecat greșit, dacă luăm în considerare imaginile postate pe trafictube.ro.

Credea că e într-un Ferrari, dar conducea un Logan! Cum a zburat’ un șofer cu mașina sa! | VIDEO

Un român are o idee genială prin care ELIBERĂM locurile de parcare din BUCUREȘTI. E simplu de pus în practică!

“Ieri (duminică) am avut o acrosare în sensul giratoriu Calea Turzii cu Observatorului. Nu ne-am înțeles și am fost azi la constatări. Am fost scos vinovat pentru că nu m-am încadrat corespunzator pentru viraj la stânga. Voi ce părere aveți? Doamna a fost încadrată corespunzator? S-a asigurat la schimbarea direcției de mers?”, a scris șoferul care a și filmat coliziunea.

Acesta a adăugat: “Dacă aveam marcaj care să mă oblige să ies la prima ieșire, era vina mea. Cât timp nu există, consider că nu mi-a acordat prioritate la schimbarea direcției de mers”.

Ca la Formula 1. Un șofer s-a filmat în timp gonea prin România cu 270 de km/h | VIDEO

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Internauții au fost extrem de vehemenți la adresa polițiștilor. “Consider că este total inacceptabil sa stabilesti ca drept vinovat autorul filmarii. Apeleaza la un avocat si contesta procesul verbal. Filmarea sigur se va accepta. Bafta!”, a notat un tânăr, în timp ce altul a adăugat ironic: “Prefer să fiu optimist și să cred/sper că polițistul rutier a primit șpagă de la celălalt șofer”.

Adaugă un comentariu