Un român are o idee genială prin care ELIBERĂM locurile de parcare din BUCUREȘTI. E simplu de pus în practică!

Locurile de parcare sunt o mare problemă pentru toți bucureștenii. Iar multe automobile care ocupă locurile sunt abandonate. Un român care locuiește în Italia are o idee bună pentru a scăpa de “rable”.

Daniel Buzdugan a postat pe pagina sa de Facebook mesajul unui român stabilit în Italia care pare a avea o soluție pentru a mai elibera câteva mii de locuri de parcare.

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Ca la Formula 1. Un șofer s-a filmat în timp gonea prin România cu 270 de km/h | VIDEO

“Solutie pentru aglomeratia si parcările din Bucuresti….toate masinile care stau pe domeniul public trebui sa aiba asigurare RCA, eu stau in italia si nu exista masina pe domeniul public fără asigurare si daca este vreuna, politia în timp ce se plimba, dar nu degeaba ca la noi poliția locala, are un aparat care verifica fiecare masina care li se pare ca e abandonata sau de foarte mult timp stationata si daca nu are asigurare o ridica de pe domeniul public…”, a scris bărbatul.

De ce e bine să ai o cameră de luat vederi în automobil! | VIDEO

Ca în filmele cu Bruce Willis! Un pieton a fost luat PE SUS în București de un polițist aflat într-o intersecție | VIDEO

Acesta a adăugat: “Părerea mea este ca daca ar exista legea asta, Bucurestiul ar putea respira de toate (masinile abandonate sau tinute degeaba) de pe strazi si stradutele din București”.

Cum ți se pare această idee?

Adaugă un comentariu