Acest accident trebuie predat la școlile de șoferi. Cum a ajuns mașina în copac

O serie de fotografii cu urmările unui accident rutier circulă pe rețelele sociale și ar fi bine să le vadă toată lumea pentru a înțelege ce înseamnă viteza pe drumurile publice.

Cel care a postat aceste poze pe un grup de pe Facebook nu a specificat locul unde a avut loc acest teribil accident. Dar putem remarca că evenimentul rutier a avut loc pe un drum național într-o zonă unde relieful nu punea probleme de orientare.

Citește și:

Cod Rutier 2020: Un nou semn distinctiv va trebui respectat de conducătorii auto

Cel mai probabil șoferul mașinii nu a mai putut controla autoturismul și pentru că circula cu o viteză foarte mare a părăsit carosabilul și s-a înfipt într-un copac. Tot din poze observăm motorul mașinii aflat pe câmp la o distanța considerabilă de locul accidentului.

Nu știm câți pasagerii erau în mașină și nici dacă au supraviețuit, însă ce vedem în poze indică mici șanse pentru cei din autoturism.

Acest accident este încă un exemplu perfect pentru a înțelege cât de periculos este să circulăm cu o viteză foarte mare pe drumurile publice și mai ales pe care cu o singură bandă pe sens.

taguri
    sorin spiridon says:

    In 1986, luam carnetul de conducere. Era 14 noiembrie, la Cinema ,,Lumina” din Pitesti. Eu sunt nascut pe 12 decembrie, deci nu implinisem 18 ani. Cert este ca tata mi-a spus: Asteapta!!! Pe vremea aceea, multi isi aduc aminte, primeai carnetul, dupa ce in prealabil, urmareai un film de 30 de min., parca, cu tot felul de accidente de circulatie din Romania. Am fost atat de puternic socat, incat i-am zis tatalui meu ca nu ma urc la volan. Am asteptat sa treaca iarna si am inceput sa conduc. Si acum, cand apas pedala de acceleratie mai tare, imi vine in minte acel film si ma potolesc. M-a marcat foarte mult! Cred ca e timpul sa ne intoarcem la ce a fost bun in acel timp. O vizionare de acest fel, poate avea un impact mai sigur asupra tinerilor conducatori. Prea multi tineri mor sau sunt implicati in acciidente de circulatie!!! Trebuie regandita strategia, astfel incat , responsabilitatea pe drumurile publica sa creasca.

Adaugă un comentariu