Advertorial – Evolio Evotab HD

Tableta Evolio Evotab HD este propunerea brandului Evolio pentru segmentul tabletelor de 7 inch pe piata tabletelor din Romania.

Greutatea redusa de 330 gr si grosimea de 9,3 mm asigura mobilitate, iar designul ultra-compact permite lejeritate, usurinta in miscari si o poti lua cu tine oricand.

Experienta multimedia devine completa datorita procesorului Dual Core de 1,5 Ghz ce asigura rularea mai multor functii si aplicatii simultan. Procesorul grafic ofera suportul pentru redarea optima si rapida a aplicatiilor multimedia. Tableta functioneaza fluent, paginile web se incarca rapid, iar jocurile ruleaza cursiv.

Display-ul HD are o rezolutie de 1024×600 px si iti ofera imagine clara si culori vii. Daca preferi sa vizionezi filme in format Full HD, tableta Evotab HD are si un port HDMI ce permite conectarea la un televizor.

Daca esti pasionat de social media sau daca iti place sa fii conectat in permanenta cu prietenii, tableta Evotab HD iti ofera posibilitatea utilizarii camerei frontale si a aplicatiilor de video conferinta. Socializezi si navighezi pe internet oricand si oriunde folosind conexiunea Wi-Fi sau cu ajutorul unui modem 3G extern compatibil.

Tableta Evotab HD beneficiaza de aplicatiile Evobook si PresaOnline, aplicatii marca Evolio. Astfel poti citi carti celebre in format electronic din diferite domenii si te informezi in timp real cu cele mai noi stiri.

Aplicatia Evobook indeplinete trei functii principale: cea de librarie virtuala – poti cauta si cumpara ebook-uri direct din aplicatie, cea de Reader – functie prin care poti lectura carti electronice si un sistem cloud care stocheaza carti dar si alte informatii personale cum ar fi notite, adnotari, etc. – QRcode

Adaugă un comentariu