Facelift Alfa Romeo Giulia QV și Stelvio QV. Ce modificări au primit

Versiunile de performanță Alfa Romeo Giulia QV și Stelvio QV au primit un binevenit facelift. Din fericire, nimic din ce era bun înainte nu s-a pierdut.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

La jumătate de an de la faceliftul Giulia și Stelvio, a venit rândul versiunilor de performanță să primească acest subtil upgrade. Astfel, blocurile optice LED de pe spate sunt fumurii, iar partea frontală a primit accente negre. Totodată, grila frontală și protecțiile oglinzilor exterioare sunt oferite în fibră de carbon, iar Stelvio QV poate fi comandat și cu jante de 21 de inci. Lista de noutăți la exterior este completată de trei noi culori de caroserie și de un sistem de evacuare Akrapovic (disponibil opțional).

Modificări mai ușor vizibile au loc în habitaclu, unde Alfa Romeo Giulia QV și Stelvio QV primesc un nou volan îmbrăcat în piele și care dispune de inserții de carbon, o consolă centrală cu mai mult spațiu de depozitare și centuri de siguranță roșii sau verzi. Opțional, clienții pot alege tapițeria din piele perforată și Alcantara pentru scaunele oferite standard, sau scaune profilate Sparco din fibră de carbon.

Sistemul de infotainment primește funcții noi (precum Performance Pages), iar pachetul de siguranță a fost îmbunătățit: atât Giulia QV cât și Stelvio QV dispun de pilot automat adaptiv, asistent pentru menținerea benzii de rulare, asistent de monitorizare a unghiului mort, sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, dar și funcțiile Traffic Jam Assist și Highway Assist.

Cât despre ansamblul propulsor și trenul de rulare, lucrurile rămân neschimbate: 510 cai-putere și 600 de Newtoni-metru îți stau în continuare la dispoziție, împreună cu un sistem de tracțiune integrală Q4 AWD.

Adaugă un comentariu