Andy Murray a primit un BMW i8 după câștigarea finalei de la Munchen

vezi galeria foto

Andy Murray este câștigătorul finalei de la BMW Open by FWU AG din 2015. Pentru prestanța excelentă, tenismanul britanic a primit, pe lângă trofeul obișnuit, și cheile unui BMW i8.


Finala BMW Open s-a desfășurat duminică, 3 mai, însă aceasta a fost întreruptă din cauza ploii. La reluare, Andy Murray și Philipp Kohlschreiber s-au aruncat într-un duel de mare clasă, iar scoțianul a învins cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 7-6 (4).

Pentru Andy Murray este primul titlu obținut pe zgura și totodată, a devenit primul britanic ce a reușit să se impună pe această suprafață din 1976 încoace.

Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine. În cele din urmă, este primul meu trofeu pe zgură. De-a lungul întregii săptămâni m-am simţit bine la München. A fost un turneu magnific. Astăzi, Philipp a fost jucătorul mai bun în setul al treilea, dar punctele cheie au fost în favoarea mea. Vremea nu m-a deranjat de nici un fel. Ca scoţian, sunt obişnuit cu ploaia', a declarat Murray.


Peter van Binsbergen, director de vânzări şi marketing BMW Group Germania este cel care i-a înmânat trofeul și cheile mașinii. Am avut o săptămână de tenis de cea mai bună calitate. BMW Open a captat atenţia spectatorilor prin tenisul internaţional de înaltă clasă ce s-a văzut pe terenuri. Felicitări lui Andy Murray pentru victoria lui la ediţia centenară a acestui turneu. Acum privim cu mare încredere spre 2016 şi spre următoarea aniversare: centenarul BMW. Sper ca Andy Murray să se bucure de BMW i8. Spectaculosul automobil sport al viitorului a fost ideal pentru câştigătorul unui turneu remarcabil', a declarat oficialul BMW.


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE