Anunț care ar fi fost deosebit de interesant dacă venea însoțit de mai multe detalii: un nou SUV compact Honda va debuta în 2023

vezi galeria foto

Japonezii au confirmat că denumirea noului SUV pe care îl vor comercializa în Europa începând din 2023 va fi Honda ZR-V. Mai putem adăuga, tot conform surselor oficiale, că automobilul va fi pus în mișcare de către un grup motopropulsor hibrid de tip e:HEV (motor 1.5 VTEC, transmisie CVT).


Dincolo de limitele comunicatului companiei, vă putem spune că înfățișarea mașinii va fi foarte apropiată de seriei Honda ZR-V proaspăt prezentată în China și de a seriei HR-V destinate pieței americane (altceva decât Honda HR-V actuală din Europa). Pe piața europeană, Honda ZR-V se va înscrie la un nivel situat între seriile HR-V și CR-V. Platforma tehnică provine de la Honda Civic. Japonezii sunt convinși că, în contextul unei cereri ridiacte pentru SUV-urile compacte, distribuirea Hondei ZR-V va marca un pas evolutiv important pentru dezvoltarea strategică a mărcii pe plan european.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE