Anunț important de la Registrul Auto Român: „NU mai puteți anula telefonic programările”

Registrul Auto Român își modifică modul de procesare a programărilor: nu se vor mai putea anula telefonic programările. Iată care este soluția oferită de RAR.

Citește și:

Probleme cu înmatricularea? Te ajută nişte „băieţi’ de la RAR! Şi câţiva poliţişti simpatici

RAR: Jumătate dintre mașinile românilor au probleme tehnice majore

Registrul Auto Român a anunțat printr-un comunicat de presă (și o postare pe Facebook) modificări ale modului de procesare al programărilor. Începând cu data de 28 octombrie 2019, anularea programărilor nu se va mai putea face telefonic, ci exclusiv on-line.

„În continuare Call-Center RAR va opera telefonic pentru dumneavoastră programări și reprogramări, însă ne rezervăm dreptul de a ne limita la cel mult două vehicule pentru fiecare apel primit. Demersurile noastre au ca scop fluidizarea activității de programare, reprogramare sau anulare’, se explică în anunț.

Anularea on-line a unei programări este cât se poate de la îndemână: veți găsi butonul „Programări | Anulare Programări’ în partea de sus a oricărei pagini de pe site-ul Registrului Auto Român. Următorul pas este scrierea cuvântului ANULEZ în căsuța indicată, după care vă vor fi cerute numărul programării și seria caroseriei, alături de numărul de telefon.

O mențiune importantă: pentru a putea reprograma un vehicul va trebui să anulați mai întâi programarea inițială.

Adaugă un comentariu