Aston Martin va construi în serie limitată una dintre mașinile lui James Bond

Aston Martin a decis să producă în serie limitată cea mai celebră mașină a lui James Bond.

Vorbim despre Aston Martin DB5, care va fi construit în doar 25 de exemplare. Englezii le spun 'Continuation Series' și vor fi construite în aceeași uzină care a făcut mașinile originale. Pentru această serie limitată, Aston Martin a continuat cu EON Productions, compania care s-a ocupat de producția peliculelor James Bond.

În plus față de mașinile originale, fiecare dintre cele 25 de unități ale acestei serii limtiate va fi vopsită în nuanța Silver Birch și va avea aproape toate gadget-urile expuse în seria 007. Pe lângă acestea, vor fi aplicate diferite modificări pentru a asigura un plus de fiabilitate, siguranță și calitate. Practic, clienții vor avea o variantă modernizată a unor mașini clasice.

Aston Martin DB5 a fost mașina lui James Bond în șase pelicule din celebra serie. Prima apariție a fost în 1964, în Goldfinger. Apoi, a apărut în Thunderball, GoldenEye, Tomorrow Never Diees, Casino Royale, Skyfall și Spectre.

Fiecare exemplar va costa aproximativ 3.5 milioane de dolari fără taxe. Primele livrări vor avea loc în anul 2020. Pe lângă cele 25 de unități, vor mai fi construite încă trei exemplare. Aston Martin va păstra unul, altul ajunge la EON Productions, iar al treilea va fi vândut la licitație în scopuri caritabile. Aceste modele nu vor avea drept de circulație pe drumurile publice. Situaţia este similară cu alte modele “continuation series”, dar în cazul de faţă este şi o problemă de răspundere legală din cauza sistemului de schimbare a plăcuţelor de înmatriculare în mers, care ar fi ilegal în orice ţară. Ca să nu mai vorbim despre alte gadget-uri specifice lui James Bond şi maşinii din film.

Iată cel mai NOU model BMW!

O VEDETĂ și-a luat o SUPER MAȘINĂ! Este INCREDIBILĂ!

A venit SFÂRȘITUL pentru mașinile cu VOLANUL PE DREAPTA!

Șoferii vor fi în lacrimi! Ce se mai scumpește acum?

Încă o schimbare la ITP: Ce pățesc cei prinși cu ITP-ul expirat

Cum scapi de amendă dacă ai ITP-ul expirat

Adaugă un comentariu