Cum scapi de amendă dacă ai ITP-ul expirat

Deputaţii dau un răgaz șoferilor care circulă cu Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) expirată. Aceştia nu vor mai rămâne fără talonul maşinii şi plăcuţele de înmatriculare, ca acum.

SURPRIZĂ URIAŞĂ: ce maşină a primit Ion Țiriac de la Simona Halep

PANICĂ printre ŞOFERI: această lege ne poate lăsa oricând fără PERMIS!!!

Nu vor scăpa de amendă, dar vor avea la dispoziţie 15 zile pentru a face inspecţia tehnică periodică.

Iată ce bolizi de sute de mii de euro are SIMONA HALEP în garaj! 

ŢEAPĂ URIAŞĂ! Nu cumpăra o maşină second din Germania dacă are aşa ceva în talon

Guvernul nu a susţinut această modificare şi a cerut ca plăcuţele de înmatriculare să fie luate imediat, cum prevede ordonanţa de Guvern.

Proiectul de lege merge acum la vot în plenul Camerei Deputaţilor, care e for decizional.

Prevederile care permit suspendarea înmatriculării unui vehicul fără Inspecţie Tehnică Periodică valabilă, precum şi dacă vehiculul nu a fost înscris pe numele propietarului de drept la 90 de zile de la achiziţionarea lui au intrat în vigoare pe 20 mai 2018.

Poliţiştii vor dispune, începând cu 20 mai, suspendarea înmatriculării în cazul în care inspecţia tehnică periodică a vehiculului nu este valabilă şi în cazul în care noul proprietar nu a solicitat transcrierea transmiterii dreptului de proprietate în 90 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului’, a anunţat Poliţia, precizând că începând cu 20 mai vor intra în vigoare o serie de prevederi care modifică şi completează Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195 din 2002, privind circulaţia pe drumurile publice din România.

Sursa: digi24.ro

    bogdan says:

    Normal ar fi ca omul sa aiba un scurt termen sa isi faca inspectia pentru ca se intampla pentru multa lume sa mai uite….

Adaugă un comentariu