Surpriză: ce maşină a primit Ion Țiriac de la Simona Halep

Țiriac Collection include peste 170 dintre modelele auto şi moto expuse în spaţiul consacrat din Otopeni (Calea Bucureştilor nr. 289).

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

CÂT COSTĂ BICICLETA PREȘEDINTELUI IOHANNIS! Nu te așteptai să acest preț!

Simona Halep a observat că fostului jucător de tenis îi lipsește un… Trabant. Și i l-a făcut cadou, chiar cu un autograf.

Automobilul lansat în fosta RDG a reprezentat o surpriză din partea jucătoarei de tenis numărul 1 pentru ‘Țiriac Collection’ de la Otopeni, în contextul în care sportiva de 26 de ani a remarcat că în colecție nu există un astfel de model.

CEA MAI LUNGĂ AUTOSTRADĂ DIN EUROPA va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

Într-un interviu pentru ELLE, Halep mărturisea: ‘Când eram junioară, mă gândeam că o să consider că sunt o jucătoare bună de tenis atunci când domnul Țiriac o să vină special și o să se uite la un meci de-al meu. S-a întâmplat acum câțiva ani și pot spune că mi-a dat o mare încredere că pot ajunge la cel mai înalt nivel din tenis’.

Relația dintre jucătoarea de 26 de ani, liderul ierarhiei WTA, și omul de afaceri a evoluat, Țiri fiind azi unul dintre sfătuitorii apropiați ai constănțencei. Care i-a făcut un cadou surprinzător.

Trabantul este o maşină care, în ciuda dimensiunilor şi capabilităţilor tehnice reduse, a rămas întipărită în memoria compatrioţilor noştri. La noi, cel mai popular model a fost Trabant 601, variantele Sedan şi Break. Un astfel de model a și fost donat de Simona Halep.

Simona Halep este cu siguranță una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis la nivel mondial. Pe lângă numeroasele trofee cucerite celebra sportivă a acumulat și o avere pe măsură. La sfârșitul anului 2016, Simona Halep avea în cont peste 12 milioane de dolari.

Printre pasiunile Simonei Halep să află la loc de cinste și condusul. Din acest motiv în garajul sportivei găsim cinci mașini de lux care depășesc jumătate de milion de euro.

Adaugă un comentariu