Galeria Țiriac Collection a fost reamenajată şi completată cu maşini care nu au mai fost prezentate

Galeria Țiriac Collection a fost reamenajată şi completată cu maşini care nu au mai fost prezentate. Pentru a evidenția mai bine diversitatea exponatelor și originea mărcilor prezentate, vehiculele au fost grupate în funcție de țările de proveniență. 

Cei interesați pot descoperi autovehicule istorice și noi distribuite pe zone dedicate unor state precum Franța, Germania, Marea Britanie, Italia și SUA. Acestora li se adaugă o zonă special gândită pentru mașinile foarte puternice, precum modele Ferrrari, Porsche sau Ford care au scris istorie în clasele lor, și un spațiu cofigurat să îl poarte pe vizitator într-o călătorie în jurul Globului, unse se regăsesc mașini din țări precum Japonia, Irlanda sau Suedia.

Odată cu noua amenajare a spațiului, la Țiriac Collection au fost expuse și o serie de autovehicule din colecția lui Ion Țiriac care nu au mai fost prezentate până acum publicului, precum: Chevrolet Corvette 35th Anniversary din anul 1988, Chevrolet Corvette 40th Anniversary din 1993, Ford GT Coupe din 2005 sau Ford Mustang Shelby GT500 din 1969.

În luna februarie Galeria Țiriac Collection a primit un nou model Mercedes-Maybach. Este vorba despre un G 650 Landaulet, un vehicul cu totul impresionant.

Adaugă un comentariu