Un model Mercedes-Maybach G 650 Landaulet a intrat în galeria Țiriac Collection

Luna februarie aduce la Țiriac Collection un nou model Mercedes-Maybach. Este vorba despre un G 650 Landaulet, un vehicul cu totul impresionant.

Un șofer s-a certat în trafic cu un taximetrist. Poliția era la zece metri în față! Ce a urmat e…

Cine a avut astfel de probleme NU MAI ARE VOIE SĂ CIRCULE CU MAȘINA!

Acesta întregește seria Maybach expusă în cadrul galeriei auto, iar în acest weekend va fi prezentat într-un context exclusiv, în compania celorlalte vehicule Maybach parte a Țiriac Collection. Publicul larg este invitat să descopere galeria în noua configurare disponibilă temporar, în prima parte a lunii februarie.

Parte a unei ediții limitate de doar 99 de unități, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet completează autovehiculele serie limitată create și personalizate special pentru Ion Țiriac, respectiv Țiriac Collection. Prețul modelului este de aproximativ 630.000 de euro.

În curând vei avea de plătit această taxă în fiecare an!

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?'

O combinație unică între o limuzină luxoasă și un model off-road, mașina are o lungime de 5,345 m, un ampatament de 3,428 m, o înălțime de 2,235 m și aproape o jumătate de metru gardă la sol, la care se adaugă un spațiu amplu și confort sporit pentru patru pasageri. Acest Maybach este parțial decapotabil, ocupanții locurilor din spate putând savura plăcerea unei călătorii în aer liber.

Caracterul luxos și rafinat al modelului Landaulet este pus în evidență de tapițeria de înaltă calitate, cu design în două culori, care prezintă cusături în formă de diamant și este disponibilă în patru combinații cromatice. Modelul expus are tetierele personalizate cu sintagma Țiriac Collection' și tapițerie din piele Designo Nappa alb Porcelain în două nuanțe.

Aripile din față sunt marcate cu inscripția “V12 BITURBO” care amintește de motorul cu 12 cilindri, o performanță de ultimă oră pentru industria auto. Acesta generează 463 kW (630 CP), cu un cuplu de vârf de 1000 Newton-metri.

Grila radiatorului are o cavitate dublă cromată și ecran cromat. Inscripția caracteristică “LANDAULET” este vizibilă în flanșele jantelor din aliaj ușor de 55,9 cm (22 inchi). Alte caracteristici de design care ies în evidență sunt: garda de protecție față și spate, aripile supradimensionate din fibră de carbon autentică, precum și roata de rezervă cu suport integrat pentru a treia lampă de frână.

Cel mai nou model din clasa G este dotat cu diferențial blocabil în întregime, care se poate activa în timpul deplasării. Această tehnologie 4WD, unică în segmentul off-road, face ca G 650 Landaulet să iasă în evidență în raport cu toate celelalte vehicule 4×4.

Culoarea modelului Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este Designo Mystic White 2 Bright cu plafonul negru.

Și un model Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va fi expus în cadrul galeriei Țiriac Collection, începând cu luna ianuarie 2018. Acesta este primul Maybach din colecția lui Ion Țiriac prezentat publicului larg în galeria Țiriac Collection.

    Constantin says:

    Sa mai dea si la saraci ca nu le ia cu el ,are mult poate ca merita dar a avut si mediul prielnic (un stat corupt cu demnitari corupti mai bine zis ) care i-a permis sa faca o asemenea avere .Eu spun ca dl Nastase a fost mult mai bun decat dl Tiariac la tenis ,a fost numarul unu mondial si nu are averea d-lui Tiriac !

Adaugă un comentariu