Preşedintele Iohannis spune că traficul din Capitală este infernal. Ce răspunde Firea

Klaus Iohannis a ieşit luni seară la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herăstrău și a spus că traficul din Capitală este infernal.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

CEA MAI LUNGĂ AUTOSTRADĂ DIN EUROPA va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Am constatat că primăvara Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp şi de vreme. Cred că aici se impun câteva măsuri foarte, foarte serioase, de îmbunătăţire şi a infrastructurii de trafic, dar şi a reglementărilor în trafic. În rest, mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, mai multă lume pe bicicletă, dar cu timpul se întâmplă şi asta’, le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor care l-au aşteptat la Arcul de Triumf.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1!

CUM SE CONDUCE CORECT O MAȘINĂ DIESEL! Știai asta?

Replica primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, a venit imediat. Aşa cum era de aşteptat reprezentanta Partidului Social Democrat nu a oferit vreo soluţie, limitându-se să  declare că nu se poate compara Bucureştiul cu Sibiul.

Firea spune că problema traficului aglomerat din Capitală nu este de când a devenit ea primar şi că lucrurile sunt mai complexe şi nu se poate face referire la ele ironic, „în plimbarea bicicletei’.

Noi am încercat prin Planul de Mobilitate Durabilă să deblocăm toate aceste probleme. Nu se poate compara Bucureştiul cu Sibiul, care are doar 150.000 de locuitori, cât are jumătate dintr-un sector al Capitalei. Sunt probleme complexe si nu se poate face referire la ele ironic, în treacăt, în plimbarea bicicletei (…) Folosind acelaşi ton al domnului preşedinte, ştiţi, există o emisiune celebră în România, . Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri, domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie iar eu la Preşedinţie?’, a mai spus primarul Capitalei.

Gabriela Firea a găsit recent şi vinovații pentru gropile din București. Firea a spus că de vină pentru gropile care au apărut în București este fenomenul de îngheț-dezgheț și a dat vina pe Opoziție pentru întârzierea lucărilor de reparare a străzilor.

Cât costă bicicleta președintelui

Potrivit Realitatea TV, bicicleta pe care a fost suprins președintele României este marca Prophete, un brand german. Prețurile acestor bicicleta variază între câteva sute și câteva mii de euro, în funcție de model. O bicicletă asemănătoare cu cea a președintelui Klaus Iohannis costă 320 de euro.

    Sorin says:

    Evident ca “…nu se poate compara Bucureştiul cu Sibiul”.
    La fel cum si iarna nu-i ca vara !
    Si tot asa, este si DOUA-ZECI – DOUA-ZECI !!!

Adaugă un comentariu