Firea a găsit vinovații pentru gropile din București: Opoziția și fenomenul de îngheț-dezgheț

Gabriela Firea a găsit vinovații pentru gropile din București. Primarul Capitalei a convocat un comandament la care au participat responsabilii pentru repararea străzilor.

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Ce MAȘINI BUNE poți să cumperi cu doar 5000 EURO!

În cadrul comandamentului, Firea a spus că de vină pentru gropile care au apărut în București este fenomenul de îngheț-dezgheț și a dat vina pe Opoziție pentru întârzierea lucărilor de reparare a străzilor.

VIDEO INCREDIBIL! Face o mișcare greșită și provoacă haos pe șosea!

Ce super mașină și-a luat MIHAI BOBONETE!

Au apărut multe gropi din cauza fenomenului îngheț-dezgheț și a tratamentelor din cauza deszăpezirii. Trebuie să acționăm energic. Solicit seriozitate maximă. Știu că avem o evidență clară a acestor gropi. Trebuie să acționăm în regim de urgență să reparăm bulevardele și trotuarele din Capitală’, a spus Firea.

Totodată, Gabriela Firea acuză PNL că blochează companiile municipale și că, din această cauză, proiectele care vizează modernizarea străzilor întârzie.

‘Vom calcula cât ar costa contractele acum. Vechile contracte ne costă mai mult. Diferența o vom imputa consilierilor generali ai PNL care, amenințați de Orban și Bușoi, nu votează în Consiliul General pentru interesul cetățenilor’, a declarat Gabriela Firea.

În luna martie, Primăria Municipiului București (PMB), prin Administrația Străzilor București (ASB), a demarat o amplă acțiune de inventariere a deficiențelor apărute pe arterele aflate în administrarea ASB, ca urmare a fenomenelor îngheț/dezgheț și a operațiunilor de deszăpezire.

Municipalitatea a promis că, după îmbunătățirea condițiilor meteo, vor fi efectuate alte 32 de lucrări de refacere a carobabilului în zone intens circulate din Capitală: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Mărășești, Calea Griviței, Bulevardul Eroilor, Piața Unirii, Prelungirea Ghencea, Bulevardul Libertății, Splaiul Independenței, Strada Ziduri Moși.

Sursa: libertatea.ro

LIVIU DRAGNEA a găsit rezolvarea! Uite de ce e aglomerație pe DN1

 

Adaugă un comentariu