Decizia de ultimă oră luată de familia lui Michael Schumacher

Familia lui Michael Schumacher  a decis să expună colecţia impresionantă de maşini a acestuia la salonul Motorworld din Koln, din vară.

Modelul DACIA ţinut la SECRET de producător: Cum arată cea mai căutată maşină din România

Legea care ar putea lăsa fără permis mii de șoferi. Conducătorii auto vor fi obligați să asculte de medici

Nu-ți vine să crezi: ce mașină conduce IUBITA șefului PSD!

Colecţia va include 20 de maşini, de la primul său kart la maşinile cu care a concurant în Formula Ford sau care s-a impus în Formula 1, scrie express.co.uk.

ASTA E MAŞINA cu care a fugit SEBASTIAN GHIŢĂ de poliţişti! Nici n-ar fi avut cum să-l prindă

“Este ca şi cum am avea un Mare Premiu al amintirilor dacă oamenii ar trebui să experimenteze o istorie a automobilelor. Este ca o uşurare pentru familie, pentru că mereu trebuie privit omul Michael Schumacher, nu persoana care este acum bolnavă”, a declarat Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher.

Michael Schumacher, în vârstă de 48 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Familia pilotului F1 Michael Schumacher speră într-o recuperare medicală miraculoasă după ce au apărut semne care indică posibilitatea reluării activităţilor celebrale.

Tratamentul medical dedicat lui Michael Schumacher costă peste 100.000 euro pe săptămână şi legendarul pilot F1 este supravegheat în permanenţă de nu mai puţin de 15 medici şi asistente.

Adaugă un comentariu