Ce mașină conduce iubita șefului PSD

Update: Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, are conform declaraţiei de avere două autoturisme: o Skoda Superb din 2006 şi un BMW X5 din 2009 pe care l-a obţinut dintr-o donaţie.

Mii de angajaţi de la Dacia afectaţi! Ce se întâmplă cu SALARIILE

 

Autoturismul BMW X5 a ajuns la iubita acestuia Irina Alexandra Tănase.  Dar tânăra nu a apucat să conducă prea mult SUV-ul german pentru că a avut un accident grav de circulație. Această informație vine chiar de la Liviu Dragnea care a menționat că BMW-ul X5 “a fost accidentat grav”!

DECIZIA de ultimă oră luată de familia lui Michael Schumacher! A produs emoţie în toată lumea

SURPRIZĂ URIAŞĂ: ce maşină a primit Ion Țiriac de la Simona Halep

Şofer amendat cu 800 de lei după ce i-a spus unui poliţist o propoziție aparent banală!

'Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa. Am văzut şi o domnişoară care umblă liberă prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, X5 (BMW – n.r.), pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fii-miu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit', a declarat Liviu Dragnea, întrebat a cui este maşina cu care a fost la mare în minivacanţa de 1 mai şi dacă avea ITP valabil.

 

Liviu Dragnea are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru ei. Invitat  într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, anul acesta.

Ce mașină avea ANDREI GHEORGHE! Sute de cai putere!

Irina Alexandra Tănase i-a fost asistentă lui Dragnea pe vremea când politicianul era la comanda Ministerului Dezvoltării. După divorțul, șeful PSD a făcut-o pe Irina asistentă.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, are conform declaraţiei de avere două autoturisme: o Skoda Superb din 2006 şi un BMW X5 din 2009 pe care l-a obţinut dintr-o donaţie.

De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

NEBUNIE! Ce bolizi de lux are SIMONA HALEP în garaj! Valorează milioane de euro

Conform unui material publicat de b1.ro autoturismul BMW X5 primit de Liviu Dragnea de la familie a ajuns la Irina Alexandra Tănase. 

BMW X5 se vinde în România cu prețuri care încep de la 58.000 euro.

Și fiul preşedintelui PSD este pasionat de autoturismele puternice. În timp ce Liviu Dragnea e implicat în tot mai multe bătălii politice, Valentin Dragnea are timp berechet şi banii necesari să se ocupe de autoturismele personaleÎn cazul unor maşini Dragnea Jr a apelat la firme de tuning pentru a le transforma aşa cum şi-a dorit.

 

    eu says:

    normal…oare pt ce altceva sta cu el,decat bani,cadouri,masini doar nu pt frumusetea ,tineretea si potenta lui,lol

    Alecsandra says:

    Bineinteles ca don’soara conduce un BMW X5, caci a dovedit ca este “competenta”, dar si tare de stomac: sa stai sa-ti sufle ala cu dantura stricata in gura…credeti ca este o “activitate”usoara ???
    Cred ca si masina putea a masele stricate!

    Gigi Crucitu says:

    Auzi prosteala pe fata. BMW X5 din donatie. Intrebarea e cine i l-a donat si de ce? Eu unu’ n-am primit nici-un X5 inca

    Gil says:

    Asta-i doamna Udrea 2.

    florin says:

    Din pacate totul este pe banii nostriiiiiii!!! Si ce face mandra pe sub birou tot noi platim!!!

    Radianu Mihai says:

    Doar nu sunteti tampiti sa credeti ca o fata de 25 de ani iubeste cu adevarat un barbat care ii pote fi usor si bunic!

    nicu s says:

    Un interviu la DNA cred ca ar clarifica situatia,bunicului indragostit.Tinara cu stomac de strut poate clarifica situatia.

    io dixit says:

    ati vazut ce privire de cobra are fata asta?

    Fane says:

    Ce caraghioslac. Iubita lui…Mos Tagarta.Nu i-o fi sila?

    ITRobert says:

    Calmati-va dragilor! X5-ul e din 2009, deci nu mai face decat vreo $8mii si in cel mai bun caz, cu mile ff putine $11-12 mii… NU e o avere… Pe mine ma deranjaza alte lucruri… !.) De ce acest domn condamnat definitiv nu este inca la penitenciar – asta pe “palierul” legaturii cu dumnealui… si 2.) Femeia e tanara dar e nasoala rau… E o vorba aici in State: “Te arunci la ce-ti permiti”… Daca era frumoasa (bunesa) trebuia prietenu nostru sa sara cu ceva masina serioasa…

Adaugă un comentariu