Şofer amendat cu 800 de lei după ce i-a spus unui poliţist o propoziție aparent banală

Relația dintre șoferii din România și reprezentanții Brigăzii Rutiere este una cu năbădâi. Altfel, e greu de explicat de ce un conducător auto a fost amendat cu 800 de lei după ce i-a spus unui poliţist: „Aşa să îţi ajute Dumnezeu.

Un conducător auto a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, după ce un polițist l-a amendat cu 800 de lei pentru că i-ar fi spus „Aşa să îţi ajute Dumnezeu!’. Bărbatul consideră că nu a spus nimic rău și nimic care să-l ofenseze pe interlocutorul său.

Cu ce mașini aleargă polițiștii din Galați după infractori | FOTO

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

Disputa dintre șofer și omul legii a început în anul 2016 când bărbatul a oprit maşina pe interzis. Acesta a fost sancţionat contravenţional de polițist, iar șoferul i-a spus agentului „Aşa să îţi ajute Dumnezeu. Pentru remarcă, omul legii i-a aplicat o sancţiune de 800 de lei. Ulterior, Paul Ciprian C. a semnat procesul verbal cu menţiunea: „Nu am spus nimic rău’, notează adevarul.ro.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Talonul, ITP-ul și comandantul de poliție. Cea mai tare întâmplare povestită de un șofer din România | VIDEO

În instanță, șoferul a încercat să-l convingă pe judecător că nu a spus nimic rău. Deși Instanța a apreciat că utilizarea expresiei „Aşa să îţi ajute Dumnezeu l-a îndreptățit pe polițist să se simtă lezat, bărbatul va fi nevoit să plătească doar 600 de lei și nu 800 așa cum era amenda inițial.

Împotriva deciziei n-a fost formulat apel.

Adaugă un comentariu