Cu ce mașini aleargă polițiștii din Galați după infractori | FOTO

Oamenii legii sunt nevoiți să lucreze cu ceea ce au în dotare. Și de multe ori, automobilele cu care pleacă în misiune lasă de dorit. Acesta este și cazul unui automobil de poliție din Galați care a strânit râsul internauților.

Pagina de Facebook Politistii au umor a postat mai multe fotografii cu o Dacia Logan de poliție din Galați care arată în ultimul hal.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

“La Galați a avut loc ‘parada’ retromobil. Ca de fiecare dată, și polițiștii și-au expus ‘bijuteriile” pe 4 roți. Ăăă…pardon, sicriele pe 4 roți”, au notat cu ironie administratorii paginii de Facebook.

Imaginile au stârnit reacții diverse printre utilizatorii de Facebook. “O prietena a rămas fără talon plus amenda pentru un prag ruginit!”, a scris un tânăr. Altcineva a adăugat: “Nu vreau să fiu cârcotaș, dar mașina dacă o mai speli din când în cand nu ajunge în halul asta”.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Talonul, ITP-ul și comandantul de poliție. Cea mai tare întâmplare povestită de un șofer din România | VIDEO

În ultimii ani, flota poliției române s-a modernizat. După ce în urmă cu trei ani Poliția a achiziționt 400 de automobile Volkswagen Polo 1.2 TSI de 90 CP, alte 222 de unități vor intra în dotarea forțelor de poliție. Din păcate, în țară, unii dintre oamenii legii merg cu vechile Dacia Logan.

 

Adaugă un comentariu