Echipa Dragnea-Tăriceanu învinge şi în confruntarea auto echipa Grindeanu-Ponta

Pentru că nu puteam să rămânem indiferenţi la evenimentele politice din aceste zile am decis să facem o analiză bazată pe declaraţiile de avere ca să vedem cum stau la capitolul maşini principalii actori politici care se confruntă în aceste zile.

Astfel că am ales liderii celor două echipe care s-au înfruntat în Parlament: Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu versus Sorin Grindeanu şi Victor Ponta.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, are conform declaraţiei de avere două autoturisme: o Skoda Superb din 2006 şi un BMW X5 din 2009 pe care l-a obţinut dintr-o donaţie. Cu adevărat pasionat de maşini se dovedeşte fiul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valentin Dragnea, care se poate lăuda cu o colecţie auto de invidiat.

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele formaţiunii Alianța Liberalilor și Democraților, este un împătimit colecţionar auto. În declaraţia de avere a şefului Senatului găsim nu mai puţin de de şase autoturisme: Citroen din 1967, Citroen din 1986, Fiat din 1966, Lancia din 1970, Mercedes-Benz din 2007 şi un Citroen din 2010. Tăriceanu a fost surprins de multe ori prin traficul din Bucureşti şi la volanul unei maşini Porsche cu care a avut şi un accident.

În cealaltă tabără singurul care marchează este Victor Ponta cu un Mercedes-Benz din 2011. Primul ministru Sorin Grindeanu a lăsat la capitolul autoturisme rubrica din declaraţia de avere necompletată. Victor Ponta a deţinut mai multe maşini printre care se numără şi un Abarth 500.

Concluzionăm astfel că şi la capitolul maşini deţinute se confirmă rezultatul moţiunii de cenzură care a avut loc astăzi în Parlamentul României.

Citeşte şi Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat în România

Adaugă un comentariu