Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat în România

Fiul preşedintelui PSD este pasionat de autoturismele puternice. În timp ce Liviu Dragnea e implicat în tot mai multe bătălii politice, Valentin Dragnea are timp berechet şi banii necesari să se ocupe de autoturismele personale. În cazul unor maşini Dragnea Jr a apelat la firme de tuning pentru a le transforma aşa cum şi-a dorit.

A încercat să pornească Loganul, a băgat cheia în contact și mașina a explodat | VIDEO

Presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile si le-a trecut in revista cele pe care le tine intr-un garaj in care, pentru a se pastra o temperatura ideala pe timp de iarna, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar si un Rover detinut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

Informaţiile şi fotografiile apărute în presa locală din Teleorman, precum şi cele vehiculate în media la Bucureşti indică faptul că Valentin Dragnea a cumpărat un Golf 6 R şi a apelat la o firmă de tuning auto.

Breaking News! DACIA retrage de pe piață un model, însă PREGĂTEȘTE CEVA FABULOS!

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Un șofer “a îndrăznit” să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

Conform informaţiilor de pe site-ul firmei de tuning Golf 6 R a ajuns la ei cu 270 CP respectiv 350 Nm şi provocarea a fost să obţină mai multă putere. După ce s-au monatat o serie de piese custom (axe cu came Catcams, galerie de admisie billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperită ceramic) maşina deţinută de Dragnea Jr a ajuns la o putere de 680 CP si 622 Nm.

Astfel, modelul Golf 6 R este, conform celor de la Exelixis Motorsport, cel mai puternic Golf 2.0 TSI în circulaţie.

  Tachis says:

  O vrajeala ordinara marca exelixis ….Teo Periprepis nu face nimic altceva decat sa ia banii pe niste lucruri pe care nu le face el.El e doar un intermediar intre adevaratii tuneri din Atena si prostii din Romania.
  Ei acolo doar sudeaza .

  Ciprian popescu says:

  Oare cei de la RAR au omologat aceasta masina? Are voie sa umble pe strazi acest copil de jupan de judet cu asa masina? Dar c mai conteaza legile tarii cand t cheama dragnea..

  Supporter says:

  Crezul teleormănean al social-democrației spune că opulența rusească devine o prioritate. De unde vine această sfidare cinică față de amărâții celui mai prăpădit județ din cea mai prăpădită țară a UE ?

  Observați stilul de viață al social-democraților din țările civilizate acolo unde politicienii respectă valorile de centru stânga ale social -democrației.

Adaugă un comentariu

Cauta masina