Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat în România

Fiul preşedintelui PSD este pasionat de autoturismele puternice.

În timp ce Liviu Dragnea e implicat în tot mai multe bătălii politice, Valentin Dragnea are timp berechet şi banii necesari să se ocupe de autoturismele personale. În cazul unor maşini Dragnea Jr a apelat la firme de tuning pentru a le transforma aşa cum şi-a dorit.

CITEȘTE ȘI

Presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile si le-a trecut in revista cele pe care le tine intr-un garaj in care, pentru a se pastra o temperatura ideala pe timp de iarna, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar si un Rover detinut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

Informaţiile şi fotografiile apărute în presa locală din Teleorman, precum şi cele vehiculate în media la Bucureşti indică faptul că Valentin Dragnea a cumpărat un Golf 6 R şi a apelat la o firmă de tuning auto.

Conform informaţiilor de pe site-ul firmei de tuning Golf 6 R a ajuns la ei cu 270 CP respectiv 350 Nm şi provocarea a fost să obţină mai multă putere. După ce s-au monatat o serie de piese custom (axe cu came Catcams, galerie de admisie billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperită ceramic) maşina deţinută de Dragnea Jr a ajuns la o putere de 680 CP si 622 Nm.

Astfel, modelul Golf 6 R este, conform celor de la Exelixis Motorsport, cel mai puternic Golf 2.0 TSI în circulaţie.

 

    Tachis says:

    O vrajeala ordinara marca exelixis ….Teo Periprepis nu face nimic altceva decat sa ia banii pe niste lucruri pe care nu le face el.El e doar un intermediar intre adevaratii tuneri din Atena si prostii din Romania.
    Ei acolo doar sudeaza .

    Ciprian popescu says:

    Oare cei de la RAR au omologat aceasta masina? Are voie sa umble pe strazi acest copil de jupan de judet cu asa masina? Dar c mai conteaza legile tarii cand t cheama dragnea..

    Supporter says:

    Crezul teleormănean al social-democrației spune că opulența rusească devine o prioritate. De unde vine această sfidare cinică față de amărâții celui mai prăpădit județ din cea mai prăpădită țară a UE ?

    Observați stilul de viață al social-democraților din țările civilizate acolo unde politicienii respectă valorile de centru stânga ale social -democrației.

    vlad says:

    Uite asa devin marlanii vizibili. El trebuie sa simta ca il vede lumea…ca parca la el la tara sau la ferma are ce face cu masina aia…Sa vedem, acuma e bine…o sa il vedem si la greu. Ii urez metrou. E mare si puternic! Neam de hoti.

Adaugă un comentariu