Șoferi tupeiști, în conflict cu Poliția Română! De la “Nu am chef să semnez, bă!” la “Hai, calcă-mă!”. Care este cel mai agresiv șofer? | VIDEO

De ani buni există un “război” între agenții de la circulație și șoferii români. Conducătorii auto prind tupeu când au în mână o cameră de luat vederi. Sau un telefon care filmează. Doar că, de multe ori însă, aceștia sar calul.

Un tânăr a făcut o compilație a celor mai tari conflicte filmate dintre polițiști și șoferi. Sub titlul “Soferi Tupeisti VS Politia Romana”, înregistrarea a adunat aproape un milion și jumătate de vizualizări. Chiar dacă are mai bine de 40 de minute și zeci de discuții.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Cine se oferă să livreze 5.600 de mașini pentru Poliția Română

“Cum mă oprești pe mine, mă vezi cu centura pusă și zici că nu am centura?”, spune un șofer. Un altul adaugă: “Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!”. Iar cel mai tupeist dintre ei se așează în fața mașinii de la Poliția Rutieră și îi îndeamnă pe oamenii legii: “Hai, calcă-mă!”.

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Cine are dreptate? În unele cazuri șoferii, în altele oamenii legii. Sunt însă și situații când dreptatea este împărțită. Ce ar trebui făcut pentru a avea cât mai puține conflicte de acest gen?

    danut ilasciuc says:

    pentru prostii care vor sa faca senzatie prin acest ¨colaj¨ : NIMENI NICIODATA NU VA POATE OBLIGA SA SEMNATI CEVA, aflati si voi prima data in viata asta!

Adaugă un comentariu