Liviu Dragnea a mers la mare cu un BMW de peste 100.000 de euro

Dragnea a mers la mare cu un BMW Seria 7, de peste 100.000 de euro. Chitanța de rovignetă l-a dat de gol, iar un internaut a făcut anunțul, precizând că mașina este înmatriculată în Teleorman, cu numărul TR 37 HJX.

Un internaut a scris pe Facebook că, ‘într-o efuziune de sinceritate, provocată probabil de relaxarea după două zile la mare cu iubita, Liviu Dragnea a lăsat iasă la suprafață partea lui socială și s-a conversat marți seară pe FB cu internauții despre condițiile de drum, roviniete, taxe de pod și altele, până la mici și bere la sediul PSD’.

Cine este ȘOFERUL CARE A INTRAT CU MAȘINA ÎN MARE! 

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

ANUL TRECUT PLĂTEAI 60 de lei pentru asta, acum vei plăti DE 5 ORI MAI MULT!

‘Ca să dovedească că e om ca noi, care muncește și plătește taxe, Liviu Dragnea s-a pozat la volan, și-a pozat chitanța de rovinietă și taxa de pod la Cernavodă, că plătește ca tot muritorul și nu beneficiază de „privelegii’ ca șef de țară. Numai că sinceritatea are costurile ei. La Liviu Dragnea ele depășesc suta de mii de euro orice-ar face. Mai precis: Poza cu rovinieta conține și seria de șasiu a mașinii pentru care s-a plătit: WBA…. Din această serie de șasiu aflăm cu o simplă căutare pe net că este vorba despre o limuzină BMW Seria 7, diferită de BMW-ul X5 din declarația de avere a șefului Camerei Deputaților’, a scris Bogdan Păcurar.

Citește mai departe pe Libertatea.ro

Adaugă un comentariu