Cum arată Dacia Duster Pickup cu 6 roți?

Unicul model Dacia Duster cu șase roți este expus la Centrul de Design din Titu. Mașina nu va putea fi văzută niciodată pe stradă, întrucât aparține studenților de la Centrul Tehnic Titu.

Dacă faci așa ceva la volan rămâi FĂRĂ PERMIS trei luni. De când se aplică legea

ULUITOR: iată NOUL BMW Seria 8 Coupe! Deja dealerii auto nu mai fac față comenzilor

Mașina din imagine este proiectul de licenţă al unor studenţi, pe care cei de la Centrul RTR Titu i-au ajutat să-l îndeplinească. Este vorba despre un Duster pickup care are în partea din spate patru roți și nu două, așa cum este normal.

Trei lucruri pe care să le faci dacă vrei să afli cine ți-a ridicat ștergătoarele la mașină

 

Chiar dacă pare un vehicul de teren, mașina are doar tractiune față și este un simplu exercițiu de design și nimic mai mult. Oficialii de la Mioveni nu iau în calcul să producă vreodată un astfel de model.

Care este istoricul Duster?

Dacia Duster este primul vehicul de teren al mărcii „Dacia’ (parte a Grupului Renault) și al șaselea model al gamei. Primul model a apărut în 2010 și la puțin timp de la evenimentul de lansare la Salonul Auto de la Geneva, Dacia Duster a fost desemnat cel mai ieftin SUV din lume de către World Records Academy.

Cine mai e ca el? Tot Facebook-ul a râs de posesorul unui Ferrari din București

Fostul șef de la Ferrari, vești despre Michael Schumacher

În prezent, modelul este fabricat la Uzina de la Mioveni, atât sub marca Dacia (pentru piața românească, Europa, Turcia, Africa și Magreb), cât și sub marca Renault (pentru piețele din Ucraina, Orientul Mijlociu — Iordania, Siria, Liban, Egipt — și unele țări din Africa)

Adaugă un comentariu