Fostul șef de la Ferrari despre Michael Schumacher: “încă se luptă” să revină

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în cadrul festivității de includere a lui Michael Schumacher în „Hall of Fame’ al Formulei 1, despre starea de sănătate a fostului pilot. 

Avertisment de la fostul șef al ANAF: PSD pregătește blocarea restituirii taxei auto

Cum au ascuns comuniștii faptul că 48 de oameni și-au pierdut viața!

Schumacher a fost reprezentat la marele eveniment desfășurat la Paris de către Jean Todt, fostul șef de la Ferrari care este și un apropiat al familiei, și de purtătoarea sa de cuvânt.

Cum SE FURĂ la pompele din România! Nu-ţi vine să crezi….

O șoferiță vrut să-i dea o lecție unui alt bărbat. A pus o frână bruscă însă a ieșit ÎN DECOR

Năravurile nu se schimbă: la Direcția Permise te așteaptă băieții cu listele’

„Ne e dor de Michael. E acolo, încă se luptă. Sunt fericit că e Sabine aici, pentru afacerile familiei. Am vrut să vină fiul său, Mick, dar e în Spania pentru niște teste, iar soția Corinna e în SUA. Lupta e în desfășurare. Michael e o persoană specială, e foarte special pentru motorsport. E special pentru mine, e un prieten’, a spus Jean Todt.

Purtătorul de cuvânt a familiei Schumacher spune că fostul pilot ar fi fost fericit să fie cel care își ridica premiu. “Știm cu toții că Michael trebuia să fie prezent aici, sunt sigur că ar fi fost fericit să facă asta”, a spus Sabine Kehm.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher se afla în stațiunea franceză de ski Meribel. Pilotul F1 s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de o piatră, iar viața sa a fost salvată doar de faptul că purta cască.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, le-a dat speranțe fanilor lui Schumi. Într-o declarație de presă, aceasta a folosit pronumele noi’ în timp ce discuta planurile unui muzeu cu realizările pilotului.

Adaugă un comentariu