Talonul mașinii va fi suspendat automat odată cu expirarea ITP-ului! De când se aplică noua lege

Din 20 mai, talonul mașinii va fi suspendat automat odată cu expirarea ITP-ului. Poliţia va reţine actele și plăcuţele de înmatriculare pe loc.

Ce MAȘINI BUNE poți să cumperi cu doar 5000 EURO!

ATENȚIE! RECHEMARE DACIA: se poate desprinde roata în mers!

Același lucru este valabil și dacă autoturismul a fost cumpărat sau vândut, dar nu a fost trecut pe numele noului proprietar în termen de trei luni de la înstrăinare.

LIVIU DRAGNEA a găsit rezolvarea! Uite de ce e aglomerație pe DN1!

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP-ul expirat, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație, așadar nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR.

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

taguri
    Gelu Valaju says:

    Trece un pic de timp și se mai crează o posibilitate de a se mai aranja un nou intrat SEF,pe șpăgi!

    TISMANARU EMIL says:

    nicio problema sa le ridice, dar sa aibe si bani pentru ele pentru a ale achita contravaloarea intrucat posesorul vehiculului atunci cand a inmatriculat masina a platit si placutele si certificatul de inmatriculare. deci este atentat la bun privat. ce parere aveti domnilor conducatori auto?

    Talisman AurEliu says:

    Da, ma boss, asa e. E proprietatea ta si atenteaza ei la bunul tau. Ai drepturi, dar, surpriza! Ai si obligatii :))

Adaugă un comentariu

Articole similare