Au fost semnate contractele pentru construcția ultimelor două tronsoane ale Drumului Expres Craiova – Pitești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractele pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 din Drumul Expres Craiova – Pitești.

Valoarea contractului pentru tronsonul  3 este de 670.717.330,94 lei fără TVA, traseul având o lungime de 31,75 km. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3, între localitățile Slatina și Colonești.

Tronsonul 4 cu o lungime de 31,88 km are o valoare a contractului de 617.080.915,60 lei fara TVA. Construcția acestui tronson de drum expres se desfășoară pe teritoriul județului Argeș și începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localitățile Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1 București – Pitești la km 121+185.

Durata contractelor este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. CNAIR menționează că aceste două tronsoane sunt finanțate cu fonduri europene și vor fi realizate de ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L.

Adaugă un comentariu