Audi A4 a primit un facelift – primele imagini și informații

Audi A4 facelift a fost prezentat astăzi pe portalul media al mărcii din Ingolstadt. Discutăm despre generația 2019 a celui mai bine vândut model din oferta acestui producător.

Începem cu modificările stilistice, gândite să-l facă pe A4 mai atractiv pentru clienți. Acest facelift vine la patru ani de la prezentarea actualei generații a produsului de clasă medie de la Audi. El aduce bare de protecție noi și mai multe modele de jante din aliaj. Gama S-Line pentru A4 a fost și ea adaptată la noile linii, care aduc un look mai sportiv.

Prețuri România – Audi A4 pornește de la 32.440 de euro cu TVA inclus

Cu o privire atentă veți putea observa grila frontală cu model fagure și noile fante de aerisire care trec fluxul de aer prin bosajele roților. Totodată, grila frontală este folosită și pentru a ajuta privitorul să facă diferența între mai multe niveluri de echipare. În cazul pachetului S Line, de exemplu, veți putea remarca o lamă cu aspect metalic în partea inferioară a barei de protecție și un aspect 3D al grilei. Bara de protecție spate este și ea modificată pentru a oglindi anumite trăsături ale părții frontale.

Evacuările rotunde au fot înlocuite de elemente trapezoidale, în timp ce difuzorul dintre cele două țevi este mai îngust. Audi oferă în continuare modele de jante pe dimensiuni cuprinse între 16 și 19 țoli, în funcție de echipare și de preferințele clientului.

Audi A4 în duel cu Seria 3 și Jaguar XE

Audi A4 facelift se bucură de încă o premieră, sub forma introducerii pachetului S Line Competition în gama de opționale. Acesta are un spoiler spate de la varianta RS pentru break-ul din ofertă, respectiv A4 Avant, iar modelul poate fi comandat și în nuanța Turbo Blue. Echiparea cu S Line Competition aduce și jante Audi Sport de 19 inch, etriere roșii, suspensie sport, blocuri cu LED și câteva ornamente exterioare finisate în nuanța selenite silver.

În cazul interiorului, facelift-ul se poate bucura tot de ornamente și materiale noi prin pachetul S Line Competition, dar și de scaune S sport finisate în nuanțe ieșite din comun, cum ar fi magma red.

Vrei să testezi noul Jaguar XE? Englezii îți pun la dispoziție și rivalii germani

Pentru moment, cei de la Audi nu au specificat ce schimbări au aplicat în gama de motorizări și dacă există alte modificări de ordin tehnic în această ofertă. Oricum, vom afla mai multe despre A4 facelift pe măsură ce ne vom apropia de momentul în care vor demara pre-comenzile. Acesta din urmă este stabilit pentru al treilea sfert al lui 2018.

Adaugă un comentariu