UPDATE: Audi A6 2.0 TDI ultra a reușit să bată recordul mondial pentru traversarea celor mai multe state cu un singur plin

UPDATE: Oficialii RAC au anunțat că au reușit să bată recordul mondial pentru cele mai multe state traversate cu un singur plin. Ba mai mult, cei doi șoferi au depășit bariera celor 1.000 de mile. 

Conform oficialilor, jurnalistul Andrew Frankel și pilotul Rebecca Jackson au parcurs 1159 de mile, echivalentul a 1865 de kilometri, cu un singur plin de carburant. Viteza medie a fost de 78,85 km/h, iar peripeția celor doi s-a încheiat în Ungaria.

audi a6

———–

9.06.2015

Audi împreună cu britanicii de la RAC vor să bată un nou record mondial cu ajutorul lui A6 2.0 TDI ultra. Nemții încearcă să traverseze cât mai multe state doar cu un plin de combustibil.

Road trip-ul debutează astăzi, 9 iunie, iar la volanul lui Audi A6 2.0 TDI ultra se vor afla jurnalistul Andrew Frankel și pilotul Rebecca Jackson. Planul celor doi a fost întocmit până la cel mai mic detaliu, iar zonele aglomerate au fost scoase din ecuație.

Cei doi au plecat din Olanda, iar drumul lor va trece prin Belgia, Luxemburg, Franța, Elveția, Liechtenstein, Austria, Germania și Italia. De aici, echipajul va lua drumul Balcanilor și se vor opri doar atunci când rezervorul se va goli.

audi a6 2.0 tdi ultra (2)

Reprezentanții AUdi speră ca A6 2.0 TDI ultra să reușească să depășească bariera de 1.600 de kilometri (1.000 mile) cu un singur plin de carburant.

Audi A6 în versiunea ultra integrează motorul de 2,0 litri TDI care produce 190 CP și care promite un consum mediu mixt de carburant mai mic de 3,5 litri la suta de kilometri.

Adaugă un comentariu