Audi pregătește un spectacol incendiar pentru evenimentul de lansare al lui A5 UPDATE

Update: Audi a găsit o soluție interesantă pentru provoarea viitorului A5. Evenimentul de lansare se apropie cu pași mari, iar departamentul de publicitate a oferit două imagini teaser cu viitorul model. Deși mașina a fost expusă în totalitate, nemții au adăugat mult, mult camuflaj. 

1200-800-19d04361568c2d2e11b69581

teaser audi a5 coupe (2)

teaser audi a5 coupe (1)

via GIPHY

4.05.2016

Audi se pregătește să lanseze noua generație a lui A5, însă nemții nu vor să facă o prezentare plictisitoare. De aceea, Audi a apelat la serviciile unui artist maghiar care va proiecta, timp de șase zile, un spectacol de lumini chiar în fața clădirii Audi Forum.

Totodată, Audi plănuiește o serie de spectacole muzicale plus o expoziție cu câteva coupe-uri clasice. Noua generație a lui Audi A5 va avea la bază platforma MLB, iar gama de motorizări va fi preluată de la fratele A4.

“Această experiență este modul nostru prin care le mulțumim oamenilor din Ingolstadt, dar și angajașilor. Noul Audi A5 a fost dezvoltat în Ingolstadt, ăl vom produce aici și tot aici îl vom dezvălui în premieră mondială. Debutul lui Audi A5 va avea loc pe 2 iunie”, a declarat Toni Melfi, directorul de comunicare Audi.

Adaugă un comentariu