Audi a produs autoturismul cu numărul 500.000 la fabrica din Gyor

Audi a produs autoturismul cu numărul 500.000 la fabrica din Gyor.  La aproape 20 de ani de la deschiderea unităţii de producţie din Ungaria compania germană anunţă şi extinderea gamei pe care o va fabrica aici.

Maşina cu numărul 500.000 este un Audi TTS Coupe care va fi livrat unui client din Marea Britanie.

La fabrica din Gyor sunt produse modelele Audi TT Coupe şi Roadster, A3 sedan şi cabrio, Audi TT RS Coupé/Roadster, Audi RS 3 Sedan. În curând, de pe liniile de producţie deservite de cei 4000 de angajaţi, vor ieşi şi noile Audi Q3 şi Audi Q4.

AUDI TTS este propulsat de motorul 2.0 TFSI cu 310 CP  si 380 Nm

Noul Audi TT se apropie si mai mult de ideea de masina sport. Dupa ce la a doua generatie, masa a fost redusa cu 90 kg fata de prima generatie, la noua generatie – a treia – masa este mai mica cu inca 50 kg. Astfel, masa lui TT 2.0 TFSI este de numai 1230 kg. Noul TT este construit pe platforma MQB, toate versiunile avand punte spate multilink cu patru brate.

În locul afisajelor analogice, noul TT este prevazut cu „Audi virtual cockpit’ – panoul de bord complet digital impune noi standarde cu animatii dinamice si grafica precisa. Soferii pot alege intre doua moduri de afisare: in modul clasic, vitezometrul si turometrul sunt aduse in planul principal, iar in modul infotainment’ acestea sunt mai mici.

ADIO SAMSARI! Dacă se întâmplă asta, cei care profită de noi vor dispărea DEFINITIV!

Ce conduce Gică Popescu la 50 de ani

Accident spectaculos în București. În rol principal, un Ferrari de 250.000 euro

Ce automobil conduce Petre Daea și ce nu-i lipsește niciodată din mașină

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Adaugă un comentariu