Ce conduce Gică Popescu, cel care împlinește astăzi 50 de ani: “Mă tentau mașinile! Aveam 22 de ani. La Eindhoven aveam trei”

Gică Popescu împlinește astăzi 50 de ani. Fostul căpitan al Barcelonei este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut vreodată România.

Gică Popescu deține mai multe automobile, dar cel mai des poate fi văzut la volanul unui Mercedes S Classe, model 2015. Fostul fotbalist și-a amintit de perioada în care visa să aibă un automobil.

“Eram obișnuit cu bani mulți din România. Fotbaliștii câștigau infinit mai mult decât un om normal! Doar că nu prea aveam ce face cu banii. În ’90 s-a deschis totul și ne-am apucat să cumpărăm. Am luat mașini, haine, și aia, și aia… Făceam cheltuieli inutile, într-o nebunie!”, a declarat Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

ADIO SAMSARI! Dacă se întâmplă asta, cei care profită de noi vor dispărea DEFINITIV!

Ce conduce Gică Popescu la 50 de ani

Accident spectaculos în București. În rol principal, un Ferrari de 250.000 euro

Acesta a continuat: “Copiii de azi cresc cu mașini de mici, nu-i mai tentează o mașină așa cum mă tenta pe mine la 22 de ani. În ’90 voiam să cumpăr tot! (…) Eu aveam la Eindhoven trei mașini, cu tot cu cea de la club. Nu-mi spunea nimeni “Băi, oprește-te!”, n-avea cine să mă sfătuiască”.

Popescu consideră că ar fi procedat altfel dacă ar fi fost sfătuit: “Nu-mi spunea nimeni “Băi, oprește-te!”, n-avea cine să mă sfătuiască. Mai era Mircea Petescu, el mă mai atenționa “Nu e bine, te văd ăștia!”. “Păi, dom’le, Romario face la fel!”. “Gică, lasă-l pe Romario!”.

Ce automobil conduce Petre Daea și ce nu-i lipsește niciodată din mașină

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Adaugă un comentariu

Articole similare