Auto Bild ia startul în „Corsa de la Paris”

vezi galeria foto

Doi dintre redactorii Auto Bild România vor parcurge în aceste zile 2.300 de km până în Orașul Luminilor pentru a face cunoștință cu cea de-a cincea generație a lui Opel Corsa.


Una dintre cele mai așteptate premiere ale acestei ediții a Salonului Auto de la Paris este, fără doar și poate, noul Opel Corsa. Hatchbackul de clasă mică al constructorul din Russelsheim va fi prezentat pentru prima dată în public pe 1 octombrie, cu o zi înainte ca salonul auto să-și deschidă porțile, iar noi – Alin Ionescu și Cornel Șocariciu – vom fi acolo, pentru a descoperi evoluția acestuia de-a lungul celor cinci generații.

Și pentru că avem de condus 2.300 de km pe șoselele Europei, am ales să trecem prin furcile caudine ale testelor Auto Bild o altă tehnologie recentă a celor de la Opel: noul motor 1.6 CDTI. Montat sub capota unui Opel Astra Sedan, acesta promite un consum extraurban de numai 3,6 l/100 km, în condițiile în care oferă resurse suficiente pentru a ține un tempo ridicat pe autostrăzile Europei. Cei 136 CP și 320 Nm asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în 10,1 secunde și o viteză maximă de 205 km/h.


Pentru a urmări parcursul nostru către Paris și primele detalii la cald despre noul Opel Corsa, fiți cu ochii pe pagina noastră de facebook, unde vom posta cu hashtagul #CorsadelaParis. Și acum, ne punem pe condus, pentru că diseară înnoptăm în Viena.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE