Auto Cobălcescu devine cel mai nou centru din rețeaua BMW

Începând de astăzi, 17 decembrie 2015, Auto Cobălcescu debutează în activitatea de reprezentant al mărcii BMW.

Noul dealer al produselor bavareze a fost amenajat în complexul din Splaiul Unirii 311 și a costat 2 milioane de euro. Pe termen lung, investiția celor de la Auto Cobălcescu va genera și 50 de locuri de muncă.

„La sfârşit de an 2015, Auto Cobălescu a ajuns la 32000 de automobile livrate 30% reprezentand livrari catre clienţi corporate, ceea ce reprezintă un potenţial important şi pentru segmentul premium. Marca BMW completează astfel perfect oferta noastră şi ne ajută să valorificăm şi mai bine portofoliul existent de clienţi. Avem astfel o bază excelentă pentru dezvoltarea noii afaceri”, a explicat Dan Grigore, director general Auto Cobălcescu.

auto cobalcescu dealer bmw (6)

Noul centru este al doilea ca suprafață din România și, totodată, integrează cel mai mare spațiu indoor de prezentare pentru automobilele rulate BMW Premium Selection.

“Pe termen mediu, BMW are potenţialul să dubleze cifra de a afaceri a centrului nostru de automobile, ceea ce reprezintă o utilizare excelentă a activelor companiei, acesta fiind principalul motiv pentru care ne-am orientat către o marcă premium pentru portofoliul nostru’, a concluzionat oficialul Auto Cobălcescu.

Adaugă un comentariu