AUTOBILD recomanda primul party The Mission din 2014 ce îi aduce de 1 Martie la Sala Polivalenta pe Sasha, 2manydjs şi Art Department

Pe 1 Martie primul party The Mission din acest an îi aduce laolată începând cu ora 22.00, la Sala Polivalentă, pe Sasha alături de 2manydjs, pe cei de la Art Department și pe Ali Nasser.

Nu-ți oferim nici mărțișoare, nici ghiocei, ci un lineup format din unele dintre cele mai așteptate nume din scena muzicii electronice.

SASHA

Supranumit în rândul multora dintre petrecareții care azi au început să selecteze cu finețe evenimentele la care se duc să petreacă – “The Son of God”, artistul britanic Sasha, considerat emblematic pentru stilul muzical progressive house, este inivitatul special la The Mission 1St of March.

2 MANY DJS

Pe 1 Martie 2014, regii muzicii mash-up, cei doi belgienii membrii duo-ului 2ManyDJs, revin în România la The Mission. Debutând pe scena muzicală cutrupa Soulwax în anul 1996, frații David și Stephen au pătruns în forță în lumeamuzicii dance cu “As Heard on Radio Soulwax Pt 2”, unul dintre cele mai tari albume ale tuturor timpurilor. Mash-up seturile lor au devenit legendare încă din acele timpuri.

ART DEPARTMENT

Jonny White și Kenny Glasgow sunt recunoscuți ca artiști internaționali de success de mai mulți ani, anual ei bifând participari la cele mai importante festivaluri din lume. Totodată, ei dețin label-ul No.19 si sunt prezenți în toate topurile de muzică electronică cu producțiile lor.

Până în prezent au colaborări cu artiști precum Jamie Jones, dOP, Soul Clap, Clockwork, Azari & III, Simon Baker, X-Press2, Dyed Soundorom, DJ Wild, Maceo Plex și mulți alții.Label-ul pe care îl dețin, No.19, este din ce în ce mai interesant pentru artiști de pretutindeni, release-urile prezente în sutele de chart-uri (pe beatport sau alte platforme care comercializează muzică electronică) vorbesc de la sine.

ALI NASSER

Ali Nasser este unul dintre cei mai talentaţi tineri artişti ai muzicii electronice româneşti. Apreciat de foarte mulţi DJ-i străini de calibru, Ali Nasser este cunoscut și în postura de producător.

BILETE REGULAR ÎN AVANS: 40 RON BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON

– Online Național și Internațional – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional)

– Direct – Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si in magazinele Germanos.

– Alte puncte de vânzare: Studio Martin, Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 61, E3 by Entourage, Calea Floreasca Nr. 111- 113, Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis.

BILETE REGULAR LA INTRARE: 60 RON până în ora 00.00, 80 RON după ora 00.00

 

BILETE VIP LA INTRARE: 100 RON
☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI sunați la: +40 733 627 846 & +40 722 399 228

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! VĂ RECOMANDĂM SĂ AVEȚI UN ACT DE IDENTITATE LA VOI PENTRU CONTROL.

Adaugă un comentariu