Automobile Bavaria a aniversat 20 de prezență în România

Automobile Bavaria a aniversat 20 de ani de la deschiderea primei reprezentanţe oficiale BMW în ţară, în anul 1994. Cu aceasta ocazie a fost prezentat în avanpremieră pentru România modelul BMW i8.

Luni, 29 septembrie 2014, Ateneul Român a găzduit peste 700 de invitaţi, reprezentanţi ai Casei Regale a României, ambasadori, personalităţi ale vieţii politice, culturale şi mediului de afaceri, jurnalişti, pasionaţi ai mărcii BMW, reunite pentru a sărbători prezenţa în România, timp de două decenii, a celei mai de succes mărci de automobile premium din lume.

Selectie_Bavaria20_065

Anul 1994 marchează începutul unei poveşti de succes în business-ul românesc, poveste scrisă alături de BMW de un român de origine germană, Michael Schmidt, întors acasă pentru a susţine dezvoltarea comunităţii din care făcea parte. Astfel, fondatorul Automobile Bavaria Group deschide primul birou BMW în România, cu 3 angajaţi şi 11 automobile vândute în anul respectiv. Printr-o asociere fericită de repere valorice comune, parteneriatul dintre BMW şi Automobile Bavaria a scris de-a lungul anilor pagini de istorie automobilistică în România. Reţeaua de dealeri creată cuprinde acum 11 locaţii (showroom-uri şi service BMW) în diverse regiuni ale ţarii, singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1000 de kilometri (localizat în Băneasa), o reprezentanţă şi trei service-uri MINI, o divizie BMW Motorrad, cinci dealeri BMW în Germania şi primul service BMW Advanced Body Repair inaugurat anul acesta in Otopeni.

În cadrul galei aniversare Automobile Bavaria – 20 de ani, publicul a asistat la un spectacol susţinut de Camerata Regală şi London Quartet, nu înainte de mesajele de întampinare primite din partea d-lui. Michael Schmidt, Preşedinte al Automobile Bavaria Group şi ale d-lui. Dr. Andrea Castronovo, Președinte BMW Group Europa Centrală și de Sud-Est.

Un moment special a avut loc la dezvelirea modelului BMW i8 precedat de reprezentaţia maestrului naist Nicolae Voiculeţ, celebru pe mapamond pentru măiestria sa.

Adaugă un comentariu