Autostrada Comarnic-Braşov arată bine pe hârtie dar nu sunt şanse să fie realizată vreodată

Autostrada Comarnic-Braşov arată bine pe hârtie dar nu sunt şanse să fie realizată vreodată: raportul de anulare a licitaţiei pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic- Braşov a fost aprobat pe 26 iulie 2017, susţin surse ale Asociaţiei Pro Infrastructură.

Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a confirmat informaţia pentru economica.net.

Şi Eduard Hanganu, preşedintele Consitrans, firma care a câştigat contractul, spune că încă de anul trecut se ştia de anularea licitaţiei. Potrivit lui, din cauza amânării semnării contractului, nu a mai putut fi menţinută oferta financiară iniţială. “Numai salariile, manopera, au crescut de la 1.000 de lei la 1.400 de lei”, a explicat şeful Consitrans.

VIDEO – Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar au parte de SURPRIZA VIEȚII LOR

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!

În cazul revizuirii studiului de fezabilitate pentru secţiunea de mijloc de 47 de kilometri a viitoarei şosele prin munţi, Compania de Autostrăzi a tot jucat ping-pong în vederea anulării licitaţiei cu Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC).

Licitaţia pentru revizuirea studiului de fezabilitate a loturilor 2,3 şi 4 din autostrada Comarnic – Braşov a fost lansată pe 31 iulie 2015, valoarea contractului fiind estimată între 16,4 milioane de lei şi 19,38 milioane de lei.

Care este prețul litrului de benzină sau motorină înainte de taxe

Se complică examenul pentru permisul auto. O nouă probă pentru viitorii şoferi

Câţi km de autostradă au fost finalizaţi în acest an

De la începutul anului Compania de Drumuri și Autostrăzi (CNAIR) nu a definitivat niciun kilometru complet de autostradă. Volumul lucrărilor efectuate în perioada ianuarie-mai pe sectoarele în lucru poate fi însă echivalat cu cel necesar realizării de la zero a 10 kilometri de autostradă.

Calcule realizate pe baza stadiilor fizice ale lucrărilor la autostrăzile în lucru, în perioada ianuarie-mai, arată că CNAIR și constructorii angajați au efectuat un volum de lucrări egal cu cel necesar realizării a 10 kilometri de autostradă.

Cum a vrut Mercedes-Benz să cumpere fabrica ARO

Bugatti Veyron …pentru săraci

Adaugă un comentariu