Avensis Hotspot : Prima masina cu Wi-Fi in standard

Incepand cu luna ianuarie 2014, Toyota Romania  a introdus in echiparea standard a modelului Avensis noul sistem Toyota Hotspot,  oferit GRATUIT pentru toti noii clienti Avensis.

Sistemul Toyota Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru masina, alimentat la baterie, cu o dubla-antena ce asigura trafic la viteze ridicate, imbunatateste receptia semnalului si minimizeaza problemele efectului Doppler. Prin intermediul sau se pot conecta simultan  wireless la internet  pana la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.).  Avensis Hotspot este acoperit de garantia de 3 ani, specifica accesoriilor Toyota. Router-ul W-LAN este oferit impreuna cu trafic  de date gratuit  pentru o perioada de 1 an in limita a 2 GB/luna, trafic disponibil numai pe teritoriul Romaniei (nu include trafic de date in regim roaming).

Avensis Hotspot, alaturi de celelalte dotari ale modelului – atat cele de conectivitate, cat si cele de siguranta a calatoriei si de confort -, transforma masina intr-un birou mobil perfect, iar modelul devine una din cele mai complete masini „de business’. Posibilitatea conectarii simultane a mai multor dispozitive este utila  insa nu numai intr-o calatorie de afaceri, ci poate fi foarte practica si intr-o calatorie cu familia.

Modelul Avensis este prima masina care ofera Wi-Fi in echiparea standard, expresie a spiritului inovator si orientat catre client al marcii Toyota. Toyota Avensis este o masina rafinata, pentru persoane active, cu spirit intreprinzator si deschis; faptul ca este primul model care ofera Hotspot  in standard  vorbeste despre spiritul sau avangardist, dar si despre faptul ca doreste sa ramana aproape de clientii sai, sa tina pasul cu viata activa a acestora, atat in mediul de afaceri, cat si in plan personal’, a declarat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager in cadrul Toyota Romania.

Adaugă un comentariu